let's get inspired!

30 okt. 2018
alles over het huwelijk

Opkomende trend gespot: de avond bruiloft!Wat is er nu romantischer dan elkaar het ja-woord geven, bij een prachtige zonsondergang? Yes we've heard...de avond bruiloft is hot! Een opkomende trend waar misschien nog niet ieder bruidspaar van overtuigd is, maar met wat twinkly lights, toffe wedding styling en een gezellige setting wordt jullie grote dag nog mooier dan deze al is! Lijkt jou een evening wedding ook zo amazing? Lees dan snel verder voor 6 redenen, waarom dit een opkomende trend aan het worden is in de trouwwereld! 

Romantiek & prachtige trouwfoto's.
De sfeer op een foto wordt grotendeels bepaald door het licht en niets is mooier dan het golden hour op de vroege avond. Heb jij de mogelijkheid om je ceremonie of shoot op dit tijdstip te zetten? Dan zeker doen! Het zorgt niet alleen voor een romantische start van jullie grote dag, maar levert ook een spectaculair trouwalbum op.

Je kan op de dag zelf langer uitslapen en rustig klaarmaken.
Op de trouwdag kan de ochtend nog wel eens hectisch zijn met alle laatste dingetjes die geregeld moeten worden en het klaarmaken voor de ceremonie. Veel brides maken zich dan ook de avond van te voren er nog zorgen over en dit kan resulteren in een (bijna) slapeloze nacht. And we don’t want those under-eye circles! Gelukkig kan je met een evening wedding wat extra uitslapen en kan je de dag rustig beginnen met een heerlijk ontbijt, een bad of een relaxte massage. That’s the way to go!Het is gemakkelijker om de bruiloft kind vrij te houden.
Doordat het huwelijk later op de dag begint, is het waarschijnlijker dat ouders hun kinderen niet meenemen en voor een oppas regelen. Nemen ze ze toch mee? Kijk dan of je ergens een ruimte hebt voor de jonge kinderen om ’s avonds te slapen in een logeerbedje of huur een weddingnanny in!

De sfeer is relaxter.
Gasten komen altijd wat losser naarmate de avond aanbreekt en wanneer de receptie begonnen is met wat drinks. Met een avond bruiloft heb je die sfeer eigenlijk al gelijk te pakken en voelen zowel jullie als de gasten zich sneller op hun gemak..en is iedereen ready  voor die toffe afterparty!De avond voelt formeler aan.
Hebben jullie altijd al eens gedroomd van een luxe bruiloft? Dan kan je met een avond bruiloft voor een black-tie vibe kiezen! De avond voelt toch iets formeler aan dan overdag, dus zijn gasten bereid om sneller uit te pakken met hun outfits. En jij kan dat natuurlijk ook doen met je bridal look..yes, glamour!

Je hebt tijd genoeg om de locatie tot jouw perfectie te stylen.
Het ligt er een beetje aan hoe laat de trouwceremonie begint, hoe ver je van de locatie vandaan bent en hoe laat de gasten arriveren; maar ’s ochtends en ’s middags kan je alle puntjes nog even op de I zetten qua styling en alles precies zoals jij wilt neerzetten. Die extra uurtjes komen altijd goed pas!Op zoek naar meer trouwinspiratie? Check dan eens de Engaged Pinterest en Instagram pagina! Of kom gezellig langs op de volgende beurs editie:  2 + 3 februari, Horta Antwerpen. 16 + 17 februari, Gashouder Amsterdam. Ticket kopen? Nu early bird actie!


Credits

Fotografie //Anouk Fotografeert
instafeed

@engagedNL