let's get inspired!

19 dec. 2017

Oh happy day, dé wedding styling expert!

oh happy day advertorial engaged

Hey you!
Wedding styling is een onderdeel van een huwelijk, dat vaak veel tijd in beslag neemt en de nodige stress met zich mee kan brengen. Is een weddingplanner te veel van het goede voor jou? Don’t worry! Een wedding stylist is dan jouw redder in nood! En wij kennen toevallig dé expert op dit vlak: Oh happy day. Van een bohemian tot rustic industrial wedding, zij verzorgen de complete styling voor jullie huwelijk, helemaal volgens jullie wensen en de laatste trends. Zij zorgen er niet alleen voor dat alles prachtig op elkaar aansluit, maar nemen je ook ontzettend veel werk en stress uit handen. Sounds perfect, right? Lees snel verder en get to know Oh happy day!

oh happy day advertorial engagednl

Waarom zou je voor een wedding stylist kiezen?

Wedding styling neemt ontzettend veel tijd in beslag, van alles bij elkaar zoeken, het maken en opbouwen. Daar kun je dus wel wat hulp bij gebruiken! Op de dag van de bruiloft heb je namelijk echt geen tijd (en zin) om het allemaal zelf te doen. En je vriendinnen, die je als hulp kan inschakelen, wil je gewoon liever gezellig om je heen hebben tijdens the big day.

Een wedding planner zou een optie kunnen zijn, maar wat als je dat liever niet wil? Maar je wil wel ontzorgd, begeleid en geadviseerd worden wat betreft de styling, zowel in de voorbereiding als op de dag van de bruiloft zelf. Dan is wedding stylist Oh happy day de perfecte uitkomst!

oh happy day advertorial engagednl

Wat is Oh happy day?

Oh happy day is een gepassioneerd bedrijf dat werkelijk idolaat is van romantiek, liefde, mode en styling. Zij zijn eigenlijk stylist en bedrijf ineen. Ze verlenen namelijk net even meer service dan een stylist alleen. Oh happy day creëert voor jou een persoonlijk styling concept, dat ook door andere huwelijksleveranciers als leidraad kan worden gebruikt.

Naast het creëren van het concept, zorgt Oh happy day ook voor de gehele op- en afbouw van de styling op de dag van de bruiloft. Ze zijn er dus om jou en je verloofde te ontzorgen en in voorbereiding en uitvoering te helpen bij de styling op jullie droombruiloft. Met bewust maximaal één bruiloft per week kunnen zij ook echt alle tijd en creativiteit in hun klanten steken. Persoonlijk contact staat voorop en de styling moet precies zo zijn als het bruidspaar zou willen.‘Waar een ander bedrijft stopt met styling, gaan wij gewoon verder.’oh happy day advertorial engagednl

Oh happy day
: ‘Waar een ander bedrijf stopt met styling, gaan wij gewoon verder. Wij zijn echt stylisten in hart en nieren. We denken bijvoorbeeld mee over het lint voor aan het boeket of over de beste opstelling van de ceremonie. Zodat je niet achteraf op de foto’s een prullenbak of een brandblusapparaat naast je backdrop ziet staan. We hebben oog voor dit soort details. Daarnaast blijven we ons steeds ontwikkelen, we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren, ideeën en technieken om in onze styling te verwerken.

‘Voor elke bruiloft gaan wij op zoek naar het perfecte styling materiaal, zodat het echt een afspiegeling wordt van de stijl van het bruidspaar. We maken heel veel zelf en kopen liever geen kant-en-klaar materiaal. Als wij voor je aan de slag gaan, kun je erop rekenen dat je heel veel custom-made krijgt. Zoals vlaggenlijnen, signings, backdrops, servetten et cetera. Zo kom je het niet tegen op de bruiloft van iemand anders. Je krijgt bij ons dus gegarandeerd een unieke en eigen styling!’‘Wij werken eigenlijk met heel veel custom-made items, zo krijg je bij ons dus gegarandeerd een unieke en eigen wedding styling!’oh happy day advertorial engagednl

Oh happy day kan vooraf alles voor je regelen en is op de bruiloft zelf onzichtbaar, maar zorgt er wel achter de schermen voor dat alles klopt. Hierdoor kan jij je focus op jullie grote dag leggen en hoef je je geen zorgen over het verloop van de dag te maken. Zelfs als je zelf ook heel creatief bent en vol ideeën zit, is het echt reuzefijn als je in styling ontzorgd en ondersteund wordt. Daarnaast weet Oh happy day ook precies bij welke andere leveranciers je moeten zijn, dus kun je profiteren van al hun kennis en tips!Wil je graag meer weten over Oh happy day en hun werkwijze? Neem dan snel een kijkje op de Oh happy day website en neem contact met ze op!

Credits

Photography // Bruidsreporter

  
instafeed

@engagedNL