let's get inspired!

26 sep. 2018
advertorial // Samenwerking

Oh Happy Day: dé expert op het gebied van prachtige wedding styling. Let’s meet Kristel!Zie jij ook altijd op onze blog van die prachtige wedding styling voorbijkomen in styled shoot & real wedding publicaties? Dan is er een grote kans dat Oh Happy Day deze verzorgd heeft! En hoe! Want wat zijn deze plaatjes toch altijd uniek en picture perfect. Van romantic rebel tot minimalistisch & industrieel; bij Oh Happy Day is het allemaal mogelijk. Zij zijn dé expert op het gebied van wedding styling. Benieuwd wat ze voor jullie bruiloft kunnen betekenen en wie het gezicht achter Oh Happy Day is? Lees dan snel verder! 

Oh Happy Day, even voorstellen...
Oh Happy Day is dé trouwleverancier die voor de tofste stylingconcepten zorgt, voor bruidsparen die niet zo van standaard of doorsnee houden. Gewoon: een tikkeltje anders en lekker Pinterest perfect. Daar houden we van! Voor elke bruiloft die Oh Happy Day stylet, maken ze een persoonlijk stylingconcept die precies past bij zowel het bruidspaar als de locatie. Dit is een moodboard waarin de hele look & feel van de bruiloft visueel wordt gemaakt, zodat heel duidelijk is hoe de setting eruit komt te zien. En groot pluspunt: ze zorgen voor de gehele op -en afbouw op de grote dag. Aan het eind van de dag hoef je dus geen dingen meer op te ruimen, woehoe!


Het gezicht achter Oh Happy Day?
Dat is Kristel van der Zwan! Zij is vooral een styling planner, die een bruidspaar volledig ontzorgt op het gebied van styling. Zo zoekt ze bijvoorbeeld ook al trouwleveranciers bij elkaar! Kristel is zelf ook getrouwd, dus ze weet hoe tof het is om het feest der liefde te vieren. In Oh Happy Day komen al haar grote liefdes samen: fashion, bloemen, fotografie, liefde en mensen. Totally perfect!

Hi Kristel! Je hebt een grote passie voor styling en alles wat daarbij komt kijken. Waarom heb je voor wedding styling gekozen en hoe ben je deze trouwwereld eigenlijk ingerold?

“Toen ik erachter kwam dat al mijn passies samen kwamen in een bruiloft, werd ik langzamerhand een echte weddingaddict. Op een gegeven moment ben ik Oh Happy Day begonnen, toen werkte ik nog als stylist bij het mooiste warenhuis van Nederland. Styling is dus niet iets wat ik gewoon ben gaan doen, het zit echt in mijn bloed. I love it!”

 “Ik heb er bewust voor gekozen om de styling van bruiloften te gaan doen. De styling van een bruiloft is namelijk niet iets wat je er even bij doet en is een heel intensief en belangrijk onderdeel van the big day. Wij willen de gasten verbazen en meenemen in jullie wereld, dat kost gewoon heel veel tijd en oog voor detail. Maar dat zorgt wel voor het prachtigste totaalplaatje!”

We zien je regelmatig op onze beurzen en bij styled shoots rondsjouwen met verschillende soorten voorwerpen en gereedschappen. Er komt bij jullie wedding styling dus meer kijken dan alleen leuke spulletjes uitzoeken en moodboards in elkaar zetten.
“Ja klopt! Alles begint met ideeën bedenken, die we vervolgens visueel maken in een stylingconcept en moodboard. Daarna zoeken we alle spullen bij elkaar en maken wij dingen ook heel vaak zelf. Veel van ons decor is dus custom made, zodat het echt uniek is. En dat vinden wij juist alleen maar heel erg leuk! Maar inderdaad, naast styling skills hebben wij ook enorme spierballen.”

Wedding styling
Heb jij voor ogen hoe jullie bruiloft eruit moet komen te zien? Maak dan een moodboard van zowel jouw ideeën als die van je verloofde, en neem deze mee naar een kennismakingsgesprek met Kristel van Oh Happy Day. Zij heeft vaak in één oogopslag al door hoe het totaalplaatje eruit moet komen te zien.

Door een stylingplan te maken voor het bruidspaar garandeert Oh Happy Day dat je zowel een persoonlijke als een heel bijzondere wedding styling krijgt. Om ervoor te zorgen dat alles tot in de kleinste details klopt straks, bezoekt Kristel jullie trouwlocatie en gaat ze met jullie mee naar de bloemist. Zo weet iedereen exact welke styling er neergezet moet worden!

And then… The hard work begins! Van bikkelen, stoelen sjouwen tot backdrops schroeven; Oh Happy Day zorgt dat alles klaar staat voordat de gasten arriveren. En op het moment suprême worden alle gasten meegenomen in een unieke sfeer!Waarom is Oh Happy Day dé wedding stylist voor jou?
Het kiezen van een weddingprofessional /stylist is natuurlijk een hele bewuste keuze, het moet bij jullie passen. Maar Oh Happy Day gaat net iets verder, waar andere stylisten vaak stoppen. Kristel levert met haar team echt maatwerk volgens de laatste trends en zij gaan op zoek naar alles wat jullie wensen weerspiegelt. Ze laten zich daarbij niet beperken door wat er al bij hen in de schappen staat, zij gaan echt op jacht naar de perfecte items voor jullie bruiloft.

And last but not least: een klein advies van Kristel zelf
‘Zorg dat niet alleen de stijl en het portfolio van een stylist je aanspreekt, maar dat je ook echt een klik met diegene hebt! Je moet je comfortabel voelen bij elkaar, want je hebt veel met elkaar te maken. Wanneer je een match bent, dan komen de mooiste dingen tot stand. En: laat je door een stylist ook goed informeren over de totale kosten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan!”Wil je graag meer weten over Oh Happy Day en hun werkwijze? Neem dan snel een kijkje op de website van Oh Happy Day en neem contact met Kristel en haar team op!Credits

Photography // Nienke van Denderen

 

Deze posting is gesponsord. Lees hier onze disclaimer.
instafeed

@engagedNL