let's get inspired!

04 mei 2018
inspiration friday

Nieuwe trend: Spring fling cakes

sprinkles bakery spring fling cake

Cake, cake, cake! Loopt bij jou ook al het water in de mond met deze prachtige cakes? Bij ons wel! Anne van Sprinkles Bakery heeft weer een hele toffe wedding cake trend gespot en deelt die maar al te graag met jou. So..what are you waiting for? Lees snel verder voor de spring fling cakes!

sprinkles bakery spring fling cake

Yay, het zonnetje schijnt eindelijk weer, de vogeltjes fluiten en verse bloemen in alle geuren: spring is here!  En dat betekent ook dat het bruiloftenseizoen om de hoek is.  Een veel terugkomend element op veel van de bruidstaarten sweets komend seizoen zijn verse bloemen, die wij heel graag op onze creaties verwerken! Kleine, eetbare bloemen doen het heel goed op sweets, als  cheesecakes, tartelettes of cupcakes. Op taarten kiezen we vaak voor echte eyecatchers, het liefst in een matching stijl als de bloemen in je boeket of de bloemendecoratie voor jouw bruiloft.

Van romantisch en rustiek, tot wild en tropisch, voor heel veel stijlen kun je bloemen als accent op de taart toepassen. Op een hele rustige en vrij simpele taart kunnen een paar bloemen net het verschil maken om er een echte speciale bruidstaart van te maken. Een hele kleurrijke taart met verschillende soorten bloemen kan juist zorgen dat de taart onderdeel wordt van de gehele styling van de dag. Hieronder een aantal van onze favoriete taarten met pretty blooms om helemaal in de lentemood te komen!

sprinkles bakery spring fling cake
sprinkles bakery spring fling cake
sprinkles bakery spring fling cake


Looking for more delicious cakes? Check dan eens de Engaged Instagrampagina voor meer
inspiratie!  

footer anneCredits
Fotografie // Sabine Nobbe + Studio Phylicia + Sprinkles Bakery

 
instafeed

@engagedNL