let's get inspired!

09 feb. 2018
gezichten in de trouwbranche

Nieuwe trend gespot: duurzame & fairtrade trouwjurken van Sanyukta Shrestha bij Nama Nama

namanama engagednl

Hey you, bride-to-be!
Ben jij ook voorstander van duurzaamheid & fairtrade? Dan hebben we goed nieuws: deze ontwikkeling is ook zijn opmars aan het maken in de trouwbranche! Zo verkoopt Nama Nama sinds kort de duurzame & fairtrade trouwjurken van Sanyukta Shrestha. Hoe mooi is dat, de nieuwe collectie bevat prachtige wedding dresses voor jouw ultieme bridal look en je helpt met jouw aankoop mee om women empowerment te stimuleren in Nepal! Je krijgt dus niet alleen een breathtaking trouwjurk van prachtige kwaliteit, maar je geeft er ook een ander aan de andere kant van de wereld iets voor terug. De nieuwe Nama Nama collectie bestaat uit jurken in verschillende stijlen: van vintage look tot een romantische wedding dress met subtiele details. Voor ieder wat wils dus. Ook zo benieuwd naar alle jurken?
Kijk snel verder en laat je inspireren!


namanama engagednl

‘Be the light,

be the change,
be consciously beautiful.’

namanama engagednl

Waarom is de Sanyukta Shrestha collectie trouwjurken van Nama Nama zo stunning?

De zoektocht naar jouw perfecte trouwjurk, dat is al een hele beleving op zich. Maar voor Nathalie van Nama Nama was dat iets lastiger, want ze wilde graag een ‘eerlijke’ jurk vinden. Maar tja… Waar vind je die nu zomaar?

De trouwbranche loopt op dat gebied met trouwjurken nog wel een beetje achter. En daar wil Nathalie nu verandering in gaan brengen met haar trendy boetiek Nama Nama. Hier verkoopt ze vintage jurken in verschillende maten, zoals nu ook die van Sanyukta. Duurzaam én fairtrade!

namanama engagednl

Vintage, eerlijke én prachtige trouwjurken

De trouwjurken van Sanyukta Shrestha zijn gemaakt van luxueuze stoffen, vervaardigd uit o.a. bamboe, hennep, organische zijde en katoen. Deze dresses geven jou een tijdloze bridal look met prachtige details. Daarnaast zitten de eerlijke jurken ook nog eens heel comfy en heeft er een zelfs zakken (wow, pluspunt!).

De trouwjurken uit de collectie zijn in verschillende maten verkrijgbaar en variëren qua prijs tussen 1800 en 2500 euro. Ben jij ook zo in love met de collectie en wil je graag een eerlijke trouwjurk vinden voor de grote dag? Maak dan snel een afspraak bij Nathalie van Nama Nama of neem een kijkje op haar website!Credits:
Fotograaf // RUUDC Fotografie 
Make-up & Hair // Marianne Roza van The Beautiful Bride Company 
Bloemen & backdrops // Edenique Floral Design 
Pauwstoel // Bij Tante Kees 
Sieraden // Bobini Roots
Modellen // Liselotte & Zarreen
instafeed

@engagedNL