let's get inspired!

20 okt. 2017
gezichten in de trouwbranche

Nieuwe trend: de Lady Grace chairs van Liberty Vintage.Als je op de laatste editie van Engaged was, dan heb je ze misschien al zien staan bij de grote tafel voor de ingang: de Lady Grace chairs van Liberty Vintage. Deze stoeltjes zijn de nieuwste trend op stoelengebied en zijn een echte musthave voor op je bruiloft! Waarschijnlijk heb je al soortgelijke chairs op Pinterest voorbij zien komen, maar had je geen idee waar ze verkrijgbaar zijn (we get your dilemma!). Thank us later, want Liberty Vintage had deze trend al snel gespot en heeft deze leuke stoeltjes voor jou en jullie huwelijk for rent. 


De trendy Lady Grace chairs van Liberty stralen zowel klasse als elegantie uit. Ze hebben een goudkleurig metalen frame met een stoelkussen. Deze is beschikbaar in zwart en gebroken wit. Ontzettend mooi te combineren met onder andere: gouden en witte accenten of mooie lichte decoratie. Laat je inspireren met deze beelden voor de styling bij jouw wedding table!

Want to be unique with your wedding? Van backdrops tot lichtletters en vintage meubels, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Dit fijne bedrijf is gevestigd in België vlakbij Antwerpen en hebben collecties vol met de mooiste en meest bijzondere meubels en decoratie voor huwelijken. Met hun andere bedrijf Organic Concept kunnen ze ook luxe tenten met styling verzorgen. Ze zijn van alle markten thuis dus, wat wil je nog meer?

dilani-schipper-fotografie-engagedOp de Engaged trouwbeurs hebben wij de Lady Grace chairs al gebruikt bij de grote tafel bij de ingang. You like? Bekijk de Liberty Vintage website voor alle collecties en producten. Wie weet staan de trendy Lady Grace stoeltjes dadelijk wel op jullie huwelijk!

[Foto: Dilani Schipper
]
instafeed

@engagedNL