let's get inspired!

22 feb. 2017
gezichten in de trouwbranche

Nieuw! Shop de leukste accessoires voor je bruiloft bij Studio Lona

Bij Engaged zijn we van mening dat je voor je bruiloft originele ideeën nodig hebt en niet de meute achterna moet gaan, maar da's niet altijd zo makkelijk gedaan. Waar vind je in hemelsnaam de dingen die het origineel maken? Well, het is je bij deze iets makkelijker gemaakt, want trouwe vriendin van Engaged Studio Lona heeft een shop geopend waar je, jawel, hele originele accessoires kunt shoppen voor je big day. Héél snel kijken! 

Nieuw! Shop de leukste accessoires voor je bruiloft bij Studio Lona // Raisa Zwart - Engaged.nl


Nieuw! Shop de leukste accessoires voor je bruiloft bij Studio Lona // Raisa Zwart - Engaged.nl

Ilona is, net als wij, niet zo'n groot fan van cheesy termen als 'mr and mrs' die we overal voorbij zien komen. Ze vond het tijd voor iets meer lef in zowel de materialen als de teksten, en zo kwam ze op het idee om in haar eigen shop die producten aan te bieden. Zoals Ilona zelf zegt: ''Met Studio Lona mag ik mooie stationery ontwerpen, maar met deze shop ga ik nog een stap verder! Want what’s a wedding without cake, right?'' Ilona ontwierp een paar mooie caketoppers en andere producten om die weddingcake nóg leuker te maken, et voilà. Allemaal uniek van de hand van Studio Lona én in Nederland gemaakt. Houden we van!

Nieuw! Shop de leukste accessoires voor je bruiloft bij Studio Lona // Raisa Zwart - Engaged.nl

Hoe leuk is deze gelaserde kunststof naam? Zo modern en clean!

Nieuw! Shop de leukste accessoires voor je bruiloft bij Studio Lona // Raisa Zwart - Engaged.nlNieuw! Shop de leukste accessoires voor je bruiloft bij Studio Lona // Raisa Zwart - Engaged.nl

De items van Studio Lona shop je vanaf vandaag in haar online storeStudio Lona is ook te vinden als vendor tijdens trouwbeurs Engaged op 25 + 26 februari '17 in de Cruise Terminal in Rotterdam. Koop hier je tickets!


Styling, Rentals & Organization // Something Borrowed, Something New
Concept, Stationery, Lasercut items & Organization // Studio Lona
Photography // Raisa Zwart Photography
Flowers // MK Floral Design
Cakes // Astrid’s Bakkerij
Materials // FestivitijdNuvo NicheRockstyle
instafeed

@engagedNL