let's get inspired!

19 sep. 2018
nieuws over engaged

Nieuw op de Engaged trouwbeurs: De BeautybarNEW // Van welke tint oogschaduw & lipstick tot wat voor hair updo & haaraccessoire; er komt meer bij je bridal look kijken, dan je in eerste instantie denkt! En daarnaast ook nog eens welke stijl perfect bij jou als bruid past. Maar don’t worry, daar komen de experts op het gebied van bruidsmake-up en haar bij kijken! Zij weten namelijk als geen ander, hoe ze jou kunnen omtoveren tot een prachtige & stralende bruid. And that’s what we all want right? Well, dan hebben wij goed nieuws voor jou. Er is namelijk een nieuw onderdeel op de Engaged trouwbeurs aankomende editie: De Beautybar! Hier staan alle beauty vendors voor je klaar om je te helpen met je bridal look met hun make-up & hair skills. Benieuwd wie dat zijn en wat je allemaal kunt zien en doen op De Beautybar? Lees dan snel verder! De Beautybar
Wil jij je laten opmaken op jouw grote dag of je haar prachtig laten doen door een echte expert? Maar vind je het lastig om er eentje te kiezen zonder deze aan het werk te hebben gezien? Well lucky you, want deze beurseditie is er een nieuw onderdeel; namelijk de beautybar! And guess what..?! Hier leggen de MUAH artists jou lekker in de watten en adviseren jou welke stijl het beste bij jou past. En met alle leuke kaptafels voelt het ook nog eens aan als een echte studio terwijl jij je make-up en/of haar laat doen...hoe tof! 

Welke experts staan er allemaal?
Verschillende beauty experts staan bij onze beautybar, van naturel, smoky eyes, grove krullen tot een klassieke hair updo; they can do it all! Maar wie zijn er allemaal bij op 13 en 14 oktober? Well, let's find out!

1. Beautiful Bride Company
Je gaat trouwen, congrats! Beautiful Bride Company zorgt ervoor dat je de hele dag kan stralen met hun hair & make-up! Met hun vele ervaring wordt deze geheel professioneel verzorgd en komen ze zelfs voor de styling bij jou aan huis of op de trouwlocatie, zodat je heerlijk ontspannen kan beginnen aan the big day. Super relaxed dus! Daarnaast zijn ze beschikbaar in heel Nederland en Vlaams-België  & zijn ze op de hoogte van alle trends en technieken. Dus kom maar op met al jouw Pinterest pins!


2. Chantelle Alyssa
Ben je op zoek naar een haarstylist en visagist voor de grote dag? Dan ben je bij Chantelle aan het goede adres! Zij is namelijk 2-in-1, hoe fijn! Haar passie voor het vak is dan ook al op vroege leeftijd begonnen en is nu uitgegroeid tot een echte expertise. Ze houdt van mooi, of het nu om haar, make-up, kleding of sieraden gaat. Maar wat is ‘mooi’ nu eigenlijk? Volgens Chantelle is iets mooi, als het de sterke kant van mensen naar voren doet komen. Dat iemand straalt en zelfverzekerd voor de dag komt. Iemand zoals een prachtige bruid! 

3. Bridelook
'De allermooiste versie van jezelf',  dat is de missie van Bridelook op jouw grote dag. Zij zijn de specialist op het gebied van kapsels en visagie voor de moderne bruid. Door hun vaste team is er de mogelijkheid om niet alleen jou mooi te maken maar ook je moeder, vriendinnen en bruidsmeisjes! Bridelook gaat van tevoren samen met jou op zoek naar een unieke look, die zorgt voor het perfecte totaalplaatje. Zodat jij je een stralende en zelfverzekerde bruid voelt! Do we need to say more?

 

Ready to find your perfect bridal look? Kom dan zeker een kijkje nemen op de  Engaged trouwbeurs op 13 + 14 oktober 2018 in de cruise terminal in Rotterdam. Tickets are on sale now! 

Credits
Fotografie // Wit Photographyinstafeed

@engagedNL