let's get inspired!

04 nov. 2016
styled shoot

Minimalistische styled shoot met rocks en geodes, gestijld door Oh Happy DayKristel van Oh Happy Day: "Voor deze styled shoot zocht ik naar een balans tussen natuurlijke materialen als geodes en strakke minimalistische vormen en lijnen. Geïnspireerd door de (trouw)trends van nu: marmer en geometrics, met vooral een heel fashionable gevoel. De trouwbloemen zorgden voor een rocky achtige sfeer, met veel airplants en ferns."
Lees snel wat Kristel van deze styled shoot heeft gemaakt!


"Al heel snel wist ik welke jurken ik bij de shoot voor mij  zag: de nieuwste jurken van Rembo styling. Ik wilde een fashionable bruid met de perfecte styling in sieraden. Dan moet je echt bij Nadine Kieft zijn, want zij maak de mooiste ringen met stenen. De jurk heeft lange mouwen en een prachtige rug, zelfs het kant en de afwerking is met de hoekige vormen. Netanya Lushen en Lonneke van Dijk deden de make up, de nagels en het haar."

"Het minimalistische "marble gevoel" is ook doorgevoerd in het ontwerp van de stationary en de vormgeving van de taart. Ten slotte zochten we een lichte, industriële trouwlocatie. Inge van Mrs Klein weddingplanning spotte deze nieuwe prachtige trouwlocatie, Bij Qunis in Lijnden. Deze locatie is pas gerenoveerd en je kunt hier trouwen, dineren en feesten. Alles op één locatie."


Styling, concept & organisatie // Oh Happy Day
Planning & organisatie // Mrs. Klein via Oh Happy Day
Fotografie // Mon et Mine
Locatie // Bij Qunis
Bloemen // Bloom Your Life
Make up and Nails // Netanya Nais & Visagie
Hair // Fashion Hair Stylist
Jurk // Rembo Styling 
Stationary // Jeau&
Ringen // Nadine Kieft
Taart // Cakeworks
instafeed

@engagedNL