let's get inspired!

26 apr. 2019
bridal fashion

Loved the royal wedding? Here you go, de look-a-likes van Meghan Markles trouwjurk en avondjurk!

look a like meghan

It felt like a fairytale, de royal wedding afgelopen jaar! En wat zeg Meghan Markle er ontzettend mooi uit naast haar knappe hubby. Ze droeg tijdens de trouwceremonie een minimalistische en moderne trouwjurk met een hoge neklijn en lange mouwen en droeg tijdens de receptie een witte halter avondjurk. Two perfect looks! Wil jij deze nou ook graag creëren voor je eigen bridal look? Lees dan snel verder en ontdek alle look-a-likes van meghans trouwjurken! 

look a like meghanlook a like meghan
(1)  Alexis gown                                                      (2) Alexander McQueen

1. Deze jurk van Alexis heeft hetzelfde model als die van Meghan, maar met twee extra toffe details. Namelijk een split aan de linkerkant, die de bridal look een kleine sexy touch geeft. Oh en..heb je al de drie-kwart mouwen gezien met de kleine cut-outs? We're in love!

2. Yes, yes, yes je ziet het goed! Een wedding dress van de fashion king himself; Alexander McQueen! En dit is eentje voor de brides-to-be, die bijvoorbeeld een spring of summer wedding hebben en lange mouwen niet zo zien zitten met de warmte. Maar deze heeft nog steeds royal vibes, right?

look a like meghanlook a like meghan
(3) Missguided                                                      (4) Wild At Heart Bridal

3. We konden onze ogen even niet geloven toen we de prijs van deze jurk bij Missguided zagen; namelijk maar €53,-!(say what?) Mega budgetproof dus. Super leuk om bijvoorbeeld als tweede look te dragen op de weddingparty of bij het diner. We say yes to that dress!

4. Wow, volgens ons is dit toch wel echt de meest identieke jurk a-la Meghan (had je onze voorspelling gezien op de Engaged instafeed?). Hetzelfde silhouet, neklijn en mouwen! En ook nog eens te verkrijgen in Nederland, namelijk bij Wild at Heart Bridal, YAY!

look a like meghanlook a like meghan
(5) Revolve                                                            (6) Christian Siriano

5. Deze jurk is zowel modern als klassiek en heeft een open rug aan de achterkant. Perfect voor een voorjaarsbruiloft, lekker luchtig! En ook deze is fijn voor je portemonnee, want hij kost maar €313,-. Dusseh..wij zeggen rennen naar de winkel!

6. Oehh we love this one! De bell sleeves geven een romantische touch aan de minimalistische jurk, ook met de details bij de polsen. Dit creërt een princess-worthy look. En de off-the-shoulder trend is er ook in terug te zien. Vind jij 'm ook zo mooi? Neem dan snel een kijkje bij Christian Siriano.


look a like meghanlook a like meghan
(7) Galvan gown                                                   (8) Boohoo

7. It's time for the second look! Meghan koos voor de receptie voor een moderne halterjurk. By the way did you know..dat prinses Diana na haar trouwceremonie zo'n zelfde jurk ook aan trok? Toch wel een heel mooi gebaar naar haar zo op de grote dag van Harry en Meghan! Deze Galvan gown is bijna het tweelingzusje van haar jurk. LOVE.

8. Budgetproof en identiek aan de avondjurk van Meghan...wat wil je nog meer? Deze jurk heeft ook nog eens een mooie split. Super tof voor de weddingparty 's avonds, waarbij het allemaal wat meer outgoing mag zijn. 

Credits

Fotografie jurk 4 // Amanda Drost fine art photography
instafeed

@engagedNL