let's get inspired!

30 sep. 2018
advertorial // Samenwerking

Livemuziek op jullie bruiloft? Bonno & Esmé creëren de perfecte sfeer!Livemuziek op een bruiloft, wij houden ervan! Het creëert niet alleen direct een fijne sfeer in de ruimte, maar ook bekende nummers kunnen verrassend gebracht worden in een totaal andere vibe. En dat kunnen Bonno & Esmé maar al te goed! Dit muzikale en creatieve duo is afgestudeerd aan het Conservatorium en zoekt bij ieder nummer de grens op. Met hun fijne en charmante manier van spelen, maken ze jullie bruiloft nog romantischer dan deze al was… Oh my, we want! Benieuwd hoe ze dit doen? Lees dan snel verder! 

Even voorstellen…
Bonno en Esmé kennen elkaar van hun opleiding aan het Conservatorium en speelden toen al vele projecten samen. Daarna besloten zij een creatief & akoestisch duo te vormen. Door in restaurants te spelen, zijn ze de trouwwereld ingerold waar ze hun passie voor het spelen op bruiloften ontdekten.

Met livemuziek de juiste sfeer op je bruiloft
“We hebben gekozen voor bruiloften omdat het de belangrijkste dag van een koppel is en wij die dag nog een beetje mooier kunnen maken. Door iets wat wij het liefste doen: muziek maken. Op bruiloften is iedereen zo blij, gelukkig, vrij en iedereen straalt. Daar worden wij zelf ook gelukkig van! En wat is er nu mooier dan het moment dat de bruidegom de bruid ziet binnen lopen en wij een van hun lievelingsnummers mogen spelen?”

Het duo heeft een geheel eigen stijl en speelt bekende nummers met een verrassende twist. Zo creëren ze de perfecte relaxte sfeer op jullie bruiloft en laten ze met een combinatie van pop, folk en jazz iedere gast genieten! Oehh... Sounds pretty perfect, right?Muziek van Bonno & Esmé op jullie wedding?
Heb jij een bijzondere trouwlocatie en wil je een bepaalde sfeer creëren of hebben jullie een aantal verzoeknummers? Bonno & Esmé know what to do! Ze kijken namelijk bij iedere bruiloft naar de locatie, sfeer, het thema en welk onderdeel van de bruiloft muzikaal ondersteund moet worden. Daarnaast nemen ze ook graag de tijd om jullie als bruidspaar beter te leren kennen, zodat ze precies weten wat jullie wensen zijn voor de grote dag en welke muziek perfect bij jullie past. “We kunnen in principe alles spelen wat er wordt aangevraagd, we toveren het alleen om tot iets akoestisch! Van pop tot jazz en alles daar tussenin.”

Jullie perfecte bruiloftsmuziek
Wat Bonno & Esmé bruidsparen willen meegeven? “Kies muziek die jullie allebei mooi vinden en waar jullie gelukkig van worden. Muziek die je raakt en waar je samen mooie herinneringen aan hebt, zoals een nummer van de eerste date of een fijn concert waar jullie allebei heen zijn geweest. Iets wat écht bij jullie past!”

Benieuwd naar het repertoire van het muzikale duo? Bezoek dan eens de website van Bonno & Esmé en klik op de play button bij een van hun nummers! Geniet, luister en laat je meenemen in de liefdevolle, wonderlijke en muzikale wereld van Bonno & Esmé.

Deze posting is gesponsord. Lees hier onze disclaimer.
instafeed

@engagedNL