let's get inspired!

10 okt. 2016
gezichten in de trouwbranche

Kopieer je bruiloft niet van Pinterest, maar zoek uit wat jullie écht inspireert

Ik denk dat we wel kunnen stellen dat Pinterest dé broedplek is voor alle aanstaande bruiden. Het is al fijn om trouwfoto’s te pinnen als je niet eens gaat trouwen. Moet je nagaan hoe leuk het is om huwelijksbeelden te pinnen als die foto’s ter inspiratie voor je eigen bruiloft zijn! Klein nadeel: die fijne pins beginnen onderhand wel verdacht veel op elkaar te lijken. Dat ontdekte Anne van Inspire Styling ook. Daarom bedacht ze een nieuw aanpak, waarbij Pinterest niet langer als inspiratie dient voor bruiloftsstyling. Ga een samenwerking aan met Inspire Styling en je bent er zeker van dat jullie trouwdag tot in de details klopt en er prachtig uitziet.

Kopieer je bruiloft niet van Pinterest, maar zoek uit wat jullie écht inspireert // Hanke Arkenbout Photography - Engaged.nl


Het creatieve brein achter Inspire Styling is Anne van Midden. Ze volgde de HBO opleiding styling & vormgeving in Amsterdam en creativiteit is er bij haar letterlijk met de paplepel ingegoten. Annes vader is schrijver en haar moeder botanisch kunstenaar. “Vroeger kon ik al uren naar lieveheersbeestjes of dauwdruppels kijken en viel elk subtiel kleurverschil me op. ‘Nee pap, dat is geen oranje, dat is zalmroze!’ Dat soort dingen. Heel irritant natuurlijk, zo’n kleine wijsneus. Maar hij stemt zelf nog zijn sokken bij het stiksel van zijn overhemd af, dus hij mag niet klagen, haha!

Die creativiteit zet Anne in om bruiloften prachtig te stylen. De laatste tijd merkte dat ze zichzelf af en toe begon te herhalen. Dat wil ze vanaf nu tegengaan door helemaal terug te gaan naar de basis en erachter te komen wat bruidsparen inspireert. Daarvoor geeft ze bruidsparen wat huiswerk voordat ze bij haar langskomen. “Ik vraag ze allerlei beelden of teksten te verzamelen die hen inspireren, die iets zeggen over henzelf. Dit kan overal vandaan komen. Kunst, interieur, natuur, muziek, film, wat dan ook. De enige regel hierbij: het mogen geen bruiloftsbeelden zijn!

Kopieer je bruiloft niet van Pinterest, maar zoek uit wat jullie écht inspireert // Lott's - Engaged.nl

Voor Anne is dit dé manier om erachter te komen wie zij zijn en hoe hun ideale trouwdag eruit ziet. Zo leert ze het bruidspaar op een bijzondere manier kennen.“Hoe beter ik een koppel leer kennen, hoe meer gevoel er in de dag zit. Ik vind het heerlijk om samen de inspiratie in te duiken en een mooi plan te bedenken. Maar wat nog fijner is om op de trouwdag zelf met mijn team dat plan uit te voeren. Het verhaal wordt dan werkelijkheid, voor ons maar ook voor het koppel natuurlijk. En al ben ik niet zoetsappig, er is niets mooiers dan een bruidspaar wat met tranen in hun ogen kijkt naar hun droomdag. Dat WOW-effect voor hun en hun gasten is voor mij de kroon op het harde werk."


"Dat WOW-effect voor het bruidspaar en hun gasten is voor mij de kroon op het harde werk.”Wat Anne het leukste vindt aan haar werk? “De bruidsparen zelf! Hun verhaal is het belangrijkste en het leukste. Op de tweede plek staat werken met groen en bloemen. En mijn geweldige team! En alle fijne buiten locaties. En de fotografen waarmee ik mag werken. Oké, ik vind heel veel leuk aan mijn werk!

Kopieer je bruiloft niet van Pinterest, maar zoek uit wat jullie écht inspireert // Lott's - Engaged.nl

Wij zijn dol op Anne's Instagramfeed. Volg jij haar al? (@annevanmidden)


Tekst: Liza de Jonge // Foto’s: Lott’s en Hanke Arkenbout
instafeed

@engagedNL