let's get inspired!

15 okt. 2018
advertorial // Samenwerking

Je bruiloft op video vast laten leggen? Wedding Wolves vertelt jullie verhaal in een persoonlijke film van prachtige kwaliteit!Je trouwfoto’s zijn natuurlijk van onschatbare waarde maar heb je al eens over je trouwfilm nagedacht? Een video geeft nog meer dimensie aan je huwelijk en iedereen krijgt in een paar minuten een volledig beeld van de grote dag. En met het kijken van de film beleef je direct weer alle emoties opnieuw (ja, ook over 40 jaar nog)! Daar heb je natuurlijk een steengoede videograaf voor nodig… De jonge filmmakers van de Wedding Wolves weten als geen ander hoe ze een prachtige film moeten maken die jullie verhaal vertelt. Wil je meer over Wedding Wolves weten? Lees dan snel verder! 

Wie zijn Wedding Wolves?
Wedding Wolves is een jong Amsterdams filmbedrijf, dat zich volledig richt op het maken van huwelijksvideo's. Zij geloven erin dat een wedding film net even wat meer indruk moet maken van jullie grote dag dan foto’s. In een paar minuten krijg je dan ook een gehele sfeerimpressie van alle mooie & belangrijke momenten. En: met een film kan je pas echt alle emoties herbeleven… Oh get the tissues!

Tijdens het filmen heeft Wedding Wolves door de jaren heen gemerkt dat er een groot tekort is aan videografen die een bruiloft op een mooie en unieke manier vastleggen. Daarom doen zij het net even anders en maken zij deze niet op een traditionele manier, maar als een echt gepersonaliseerde video. Where can we sign up?!Waarom een film van Wedding Wolves onmisbaar is voor jullie huwelijk? 
Trouwvideo’s maken is echt een vak apart en dat onderschatten mensen nog weleens, want je kan jullie bijzondere dag natuurlijk ook heus laten filmen door je oom, tante of neefje… Maar dit maakt het nog geen complete trouwfilm! Wedding Wolves is van mening dat een trouwfilm een combinatie is van de juiste technieken en dat je als videograaf een verhalenverteller bent. Geen enkel huwelijk is hetzelfde en ieder bruidspaar heeft zijn eigen verhaal.

Wedding Wolves maakt bij het filmen gebruik van uiteenlopende mogelijkheden met hun apparatuur, van gestabiliseerde shots, drone-shots tot aan perfect geluid. Dit monteren zij achteraf zo, dat zelfs de mensen die niet aanwezig waren op jullie huwelijk alsnog alles herbeleven alsof ze erbij waren. Oh, en jullie liefde spat zo van het scherm af!Werkwijze & tarieven Wedding Wolves
Als je contact opneemt met Wedding Wolves maken ze direct een persoonlijke afspraak met je. Ze willen jou en je verloofde graag persoonlijk te ontmoeten om er zo achter te komen naar wat voor een film jullie voorkeur uitgaat, en met welke elementen. Zo kunnen jullie zelf ook meteen ervaren of het klikt. Niet geheel onbelangrijk, aangezien de videograaf op jullie wedding day persoonlijk aanwezig zal zijn.

Qua tarieven werkt Wedding Wolves met een overzichtelijk systeem van pakketten. Zoals eentje met drone-shots, de gehele dag opnamen, delen van het huwelijk of alleen een impressievideo. Je kan het dus zelf zo duur maken als jullie willen en je kan de pakketten bovendien nog aanpassen met bepaalde elementen. Zo wordt het pas echt jullie persoonlijke verhaal…Een persoonlijke tip van Wedding Wolves…
“Neem vooral de tijd bij het uitkiezen van een geschikte videograaf. Maak geen overhaaste keuzes, omdat je het zo snel mogelijk allemaal geregeld wil hebben. Er zit namelijk zoveel verschil in de kwaliteit die videografen leveren. Ga gewoon eens rustig op gesprek, kijk of het tussen beide partijen klikt en maak dan pas de beslissing voor wie je precies kiest!”
Sta jij te popelen om jullie wedding video door Wedding Wolves te laten maken? Neem dan hier snel contact met ze op en laat jullie trouwdag door hen vastleggen in een prachtige film!

 

Credits
Filmbeelden // Wedding Wolves

Deze posting is gesponsord. Lees hier onze disclaimer.
instafeed

@engagedNL