let's get inspired!

26 aug. 2015
interviews met vendors

Je bruiloft decoreren - Tineke van WeddingDeco.nl vertelt je hoe!

Op trouwbeurs Engaged vind je de meest te gekke vendors met creatieve ideeën voor jullie bruiloft! Wij zijn blij met al onze vendors en stellen ze dan ook heel graag aan jullie voor.

We stelden wat vragen aan Tineke, oprichtster van webshop weddingdeco.nl, waar je ongelooflijk veel leuks vindt voor de aankleding van jullie bruiloft. In 2014 won weddingdeco.nl de award voor 'Webshop voor het jaar' en wij begrijpen waarom!

Tineke, wat heeft jou geïnspireerd om weddingdeco.nl op te richten?
In de zomer van 2012 ben ik zelf getrouwd - de mooiste dag van mijn leven! - en ik heb een enorme passie voor bruiloften. Ze zijn betoverend! In mijn hoofd heb ik mijn eigen bruiloft wel 86 keer over gedaan en elke keer met een andere aankleding! Fantastisch toch dat je met de aankleding de sfeer van jullie bruiloft kunt bepalen. De 'Leve het bruidspaar'-artikelen was ik spuugzat... Die kwamen absoluut niet op mijn bruiloft terecht! Hoe komt het toch dat dit wel de gemiddelde bruidsdecoratie is in Nederland? Dit inspireerde mij om een webshop te beginnen met alleen maar hippe en originele trouwartikelen.

Et voila,, weddingdeco.nl was een feit! Ik wil alle bruiden in Nederland en België helpen om hun droombruiloft zelf te organiseren met elk budget, klein of groot. Je kunt heel veel zelf doen (Do It Yourself). Speciaal voor jullie (hippe bruiden) heb ik een breed assortiment producten ingekocht. De laatste trends uit Amerika laat ik invliegen, zodat jullie al jullie gasten kunnen verrassen! Ik heb het assortiment met veel zorg en heel veel plezier samengesteld.

Trouwbeurs Engaged - Weddingdeco.nl_0020

Voor 2016 hoop ik dat de thema’s ‘Wanderlust’ en ‘Bohemian wedding’ in Nederland meer zullen worden gekozen.

 
  
Heb je tips voor bruidsparen die hun bruiloft creatief en origineel willen aankleden?
Voer één stijl door voor de hele dag. Laat dit terugkomen in bijvoorbeeld de trouwkaart, bruidstaart, de fotografie en de decoratie; op die manier heb je nog meer het gevoel dat het echt jullie dag is. Hoe je dit doet? Maak een moodboard op Pinterest of ga een middagje knippen en plakken voor een ‘real life moodboard’. Bedenk hierbij goed wat je wilt uitstralen en wat bij jullie past. Kies vervolgens een thema of kleurthema en wees consequent met het doorvoeren hiervan. Het fijne is ook dat je dit moodboard aan al je leveranciers kan laten zien en weet je zeker dat alles bij elkaar past!
 Trouwbeurs Engaged - Weddingdeco.nl_0021
 
Er zijn veel trouwbeurzen in omloop. Waarom kies je ervoor om op Engaged te staan?
Engaged spreekt mij als decoratieleverancier erg aan. Er wordt nét wat meer moeite gedaan dan tijdens de ‘normale trouwbeurs’. Net wat meer moeite…? VEEL meer moeite!! Engaged is echt een must go voor elke bride-to-be die verslaafd is aan Pinterest & Instagram. Op Engaged zie je het in real life… hier gebeurt het! De hipste trouwwebshop van Nederland kan hier natuurlijk niet ontbreken!instafeed

@engagedNL