let's get inspired!

15 jan. 2016
inspiration friday

Inspiratie voor je bruiloft met de Pantone kleuren van 2016

Kalm, gewichtloos, rustgevend en zacht als de kleuren uit de natuur in het voorjaar, dat is dit ‘Pantone 2016’ thema voor een bruiloft in de lente. Uitmuntende blauwe glazen en een jurk met zachte roze tint onder een uitgestrekte blauwe lucht. Als jullie houden van kalmte en rust en jullie de lente het mooiste seizoen vinden, dan spreekt dit Pantone 2016 thema jullie vast aan! Hieronder een moodboard met inspiratie voor je bruiloft, samengesteld door Engaged.

Pantone 2016 moodboard - Inspiratie voor je bruiloft met de nieuwe Pantone kleuren van 2016 // Engaged.nl

[foto 1: Hale Blog // 2: Kemperett Dress // 3: Invitations by Ajalon // 4: Milton Photography // 5: Erika Gerdemark Photography // 6: Kate Preftakes Photography // 7: Casa Vogue ]


Pantone
Pantone is een internationale trendsetter- en kleurenspecialist en bepaalt ieder jaar een trendkleur. 
Voor 2016 heeft het bedrijf voor het eerst twee kleuren gekozen als Pantone Colour of the Year! De roze kleur heet Rose Quartz en de blauwe kleur heet Serenity. Super mooi om deze tinten te gebruiken als thema voor je bruiloft in de lente!

Naast dit moodboard hebben wij op de Pinterest van Engaged nog meer inspiratie voor een schitterende bruiloft met Rose Quartz en Serenety thema! 

Benieuwd naar andere moodboards met verrassende thema's? Bekijk alle inspiration fridays!
instafeed

@engagedNL