let's get inspired!

17 mrt. 2016
flower inspiration

Inspiratie voor een vrolijk bruidsboeket met romantisch gevoel

Prachtige bloemstukken zie je regelmatig verschijnen op Instagram en Pinterest. Je ziet jezelf al lopen met dat ene stuk op je eigen bruiloft, maar welke bloemen zitten er nou precies in? En zijn de bloemen wel beschikbaar in jouw seizoen? Bloemenspecialist Judith Slagter heeft het allemaal voor je uitgezocht. Deze keer: een vrolijk boeket voor in het voorjaar met veel bloemen!

Beschikbaarheid
De ranonkels en klaprozen zijn voorjaars- en zomerbloemen, maar tegenwoordig veel langer en eerder te krijgen, dus is dit boeket vrijwel het hele jaar door te verkrijgen.

Gedurfd en romantisch
Dit boeket past eigenlijk bij veel types. Hij is vrij rustig door het vele wit, maar er zitten wel een aantal donkere tinten in, waardoor hij weer wat gedurfder wordt. Maar hij is niet saai doordat er toch wat lichte en donkere roze tinten in zitten.

Dit stuk heeft een romantisch en vrolijk gevoel. Zowel door de rustig overlopende kleuren als door de vorm van het boeket. Lekker springerig en niet te stijfjes.

Trends
Trends die in dit pareltje te vinden zijn: het losser binden van de bloemen ; het eruit springen van het blad en bloemen en het grijze eucalyptus blad.

Benieuwd naar het werk van Judith Slagter? Neem eens een kijkje op haar webstie! Op de Pinterest van Engaged vind je nog meer inspiratie voor bruidsboeketten!

[foto: Christie Graham Photography // boeket: Special Moments]
instafeed

@engagedNL