let's get inspired!

04 feb. 2016
flower inspiration

Inspiratie voor een bruidsboeket in het voorjaar met witte bloesem

Prachtige bloemstukken zie je regelmatig verschijnen op Instagram en Pinterest. Je ziet jezelf al lopen met dat ene stuk op je eigen bruiloft, maar welke bloemen zitten er nou precies in? En zijn de bloemen wel beschikbaar in jouw seizoen? Bloemenspecialist Judith Slagter heeft het allemaal voor je uitgezocht. Deze keer: een boeket voor in het voorjaar met frisse witte bloesem!

Bruidsboeket - Inspiratie voor een bruiloft in het voorjaar // Engaged.nl

Bruidsboeket - Inspiratie voor een bruiloft in het voorjaar // Engaged.nl
Bruidsboeket - Inspiratie voor een bruiloft in het voorjaar // Engaged.nl

Beschikbaarheid
Dit boeket is geschikt voor het voorjaar, want de bloesem is alleen dan verkrijgbaar. De rest is het hele jaar door beschikbaar.

Niet standaard
Dit past bij een bruid die niet van standaard houdt. Het is een rustig bruidsboeket met wat herfstige tinten door het rood/bruine blad. Toch is het boeket door de bloesem lenteachtig. Het zijn geen standaard kleuren en oogt lekker losjes.

Trends
Een leuke trend is het herfst tintje van het rood/bruine blad. Herfst bruiloften zijn helemaal upcoming en als je toch het risico niet wil lopen op een grotere kans op regen kun je toch, door dit bruidsboeket te kiezen, een herfstig tintje aan je bruiloft geven. Ook vind ik dit blad er gewoon heel fris uit zien. Mooi natuurlijk, wat je ook veel ziet nu.

Benieuwd naar het werk van Judith Slagter? Neem eens een kijkje op haar webstie!

Op de Pinterest van Engaged vind je nog meer inspiratie voor bruidsboeketten!

[foto: KT Merry Photography // boeket: Hanako + Honey Of A Thousand Flowers]
instafeed

@engagedNL