let's get inspired!

20 mei 2020
styled shoot

In vier stappen naar jullie destination wedding in Portugal!

Met de voetjes in het zand het ja-woord geven op een strand in de Algarve, rijen gedekte tafels in een wijngaard voor een overheerlijk diner of een uitgebreide proeverij van portwijnen met al jullie gasten in het authentieke Porto. Zomaar wat droombeelden van een destination wedding in Portugal. Is jullie wens ook om te trouwen in Portugal? Maar weten jullie niet waar te beginnen? Weddingplanner Anne van Vertrouwd met Anne en fotograaf  Célie van Oydin+Mei helpen jullie graag verder!Dit duo heeft de krachten gebundeld en is samen afgereisd naar Portugal voor de realisatie van een unieke elopement shoot. De locatie? Een onwerkelijk maanlandschap met kalkstenen rotsen en wit zand nabij Lissabon. De shoot dient ter inspiratie en laat zien dat deze weddingplanner en fotograaf gezamenlijk een perfect plaatje voor jullie kunnen realiseren. Maar hoe? Heel simpel! In vier stappen wordt dit ook voor jullie werkelijkheid.

 

Intake en voorbereiding in Nederland

Voordat de intake plaatsvindt mogen jullie als bruidspaar aan de slag! Bedenk hoe jullie droomplaatje voor de bruiloft in Portugal eruit moet komen te zien. Verzamel beelden, maak een Pinterest bord en bedenk globaal hoe de dag of dagen ingevuld mogen worden. Al deze ideeën en wensen worden besproken tijdens de intake, waarna de dames voor jullie op zoektocht gaan. Locaties en belangrijke leveranciers als een bloemist, cateraar of stylist worden geselecteerd en met jullie besproken. Lijkt de ideale shortlist compleet? Op naar Portugal om de locatie(s) en leveranciers te bezoeken!

      

 


Tripje naar Portugal

Samen met Célie en Anne wordt een paar dagen Portugal gepland. Uiteraard wordt ook de organisatie hiervan jullie uit handen genomen, dus genieten maar! Het hotel bevindt zich nabij de locaties die bezocht gaan worden, dus ruimte om zo nu en dan even van elkaar te genieten is er zeker. Naast het bezoeken van de locatie(s) en leveranciers staat er nog iets leuks op de planning: een couples shoot. Een prachtig plekje wordt uitgekozen en jullie liefde vastgelegd. De foto’s kunnen mooi gebruikt worden voor de uitnodiging naar jullie gasten.

 


Organisatie en voorpret in Nederland

Het tripje vliegt voorbij, maar gelukkig nóg iets leuks in het vooruitzicht: Oydin+Mei stuurt jullie uiterlijk drie weken later de foto’s toe. Dus het nagenieten kan beginnen. In de tussentijd pakt Vertrouwd met Anne de volledige organisatie van de bruiloft op. De locatie(s) en leveranciers worden definitief vastgelegd, gasten uitgenodigd, papierwerk geregeld, tickets en accommodaties geboekt en andere details besproken en uitgevoerd. Het draaiboek wordt gemaakt en het plaatje wordt steeds completer, dus laat die voorpret niet langer op zich wachten!

 


Trouwweekend in Portugal

En dan is het eindelijk zover: jullie destination wedding in Portugal is een feit! Samen met al jullie gasten reizen jullie wederom af naar Portugal. Deze keer om jullie droombruiloft werkelijkheid te zien worden! Jullie hoeven organisatorisch nergens naar om te kijken, want jullie weddingplanner neemt alle zorgen uit handen. En bang om de prachtige beelden te vergeten? Dat hoeft zeker niet, want elk moment wordt vastgelegd waardoor jullie nog jarenlang na kunnen genieten van de bijzondere bruiloft in Portugal.

 


Geïnspireerd en willen jullie meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op via https://www.vertrouwdmetanne.nl/contact/

Planner: @vertrouwdmetanne
Fotograaf: @oydinmei
Videograaf: @sublimefilms
Trouwjurk: @hannekepeterscouture
Trouwpak: @latelier_tailoring
Bloemist: @happyday.events
Rentals: www.martinsalves.com
Neonletters: @happyvintage.nl
Stationary: @loveletterpress
MUAH: @chloedavies.algarvemakeup
Sieraden: @nadinekieftjewelry
Bruid:@jnvnmrl
Bruidegom: @rbeekman_
Rentals: @martinsalves
 
instafeed

@engagedNL