let's get inspired!

03 nov. 2018
tips & tricks

Hoe zorg je voor wat alone time met je hubby op de grote dag?Finally, de dag is aangebroken waar jullie al maanden (of jaren) naar toeleven! Het voelt misschien allemaal nog wat onwerkelijk: Gebeurt dit echt? Trouwen we echt vandaag? Yes, you are! En wat is nu fijner dan al die mooie & kleine momenten van de dag samen met je hubby te delen? Exactly, nothing. Maar met iedereen om jullie heen kan het soms lastig zijn om er even samen tussenuit te sneaken voor wat privacy. No worries, alone time is echt mogelijk door een aantal momenten tussendoor te pakken. Lees snel verder & we’ll tell you how! 

The first look.
Een steeds populairder wordend onderdeel, de first look, is perfect voor wat tijd samen vooraf de bruiloft! Hierbij zie je elkaar niet alleen voor het eerst (oh tissues!), maar kan je ook nog bij elkaar de zenuwen als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Plus de first look zorgt voor hele toffe foto's! Benieuwd of dit iets voor jullie is? Lees dan eens dit artikel. 

Wissel een speciale gift of brief uit.
Deze kan bijvoorbeeld bij de first look  uitgewisseld worden, maar ook tijdens de receptie! Wanneer iedereen druk aan het socializen is of jullie met de fotosessie klaar zijn, is daar het perfecte moment om even 10 minuten met elkaar te hebben. Jullie gasten zullen waarschijnlijk niet eens gemerkt hebben dat jullie weg waren..Teken de huwelijkslicentie prive.

You're almost married! Maar wil je dit speciale moment alleen met je verloofde delen? Dan kun je je trouwambtenaar vragen om de licentie in prive te tekenen. Nadat jullie getuigen hun handtekening hebben gezet, is het officieel aan jullie de beurt om het nieuwe avontuur aan te gaan! Draw & let's pop some champagne..

Rijd samen naar de receptie.
Vindt de receptie of afterparty op een andere locatie plaats? Well, that's a moment! Huur een auto voor alleen jullie samen en maak er een romantisch ritje van met een fles champagne en wat muziek. Zo kunnen jullie nog even kletsen over de ceremonie en genieten als newlyweds. Dat is pas echt wat alone time if you ask us!Zorg voor een sweetheart dinertafel.
Ben jij al bekend met deze opzetting voor het diner? Een sweetheart tafel is de perfecte optie voor wat langere tijd samen, doordat het een duo zit is. Gasten zitten aan de andere tafels en zullen gegarandeerd even hallo komen zeggen, maar tussen de maaltijd door hebben jullie tijd genoeg om te genieten van zowel jullie wedding als de catering.

Laat hem helpen met je outfit change.
Willen jullie wat alone alone time? (you get what we mean) Dan kun je voor je tweede look je even terug trekken in een ruimte en je hubby je laten helpen met je outfit voor de wedding afterparty. Grote kans dat hij ook een tweede groom look heeft, dus dit werkt perfect voor wat alone time!  

Steal away tussen het dansen door.
Als de wedding party gaande is en jullie je eerste dans hebben gehad, dan is het tijd voor de gasten (en ook jullie) om los te gaan op de dansvloer! Je zal misschien aan het einde wat favoriete nummers missen, maar hoe fijn klinkt een avondwandeling met je hubby? Neem een drankje mee en zoek een plekje waar jullie even tot rust kunnen komen.

Oh en psstt..weten jullie vooraf al dat jullie je even terug willen trekken tijdens het feest? Laat dan je wedding stylist of bridal squad wat lichtjes of lampionnen ophangen op het plekje waar jullie willen gaan zitten! Zo blijf je nog even in de bruiloftsfeer & de romantiek druipt er af!

 

Op zoek naar meer trouwinspiratie? Check dan eens de Engaged Pinterest en Instagram pagina! Of kom gezellig langs op de volgende beurs editie:  2 + 3 februari, Horta Antwerpen. 16 + 17 februari, Gashouder Amsterdam. Ticket kopen? Nu early bird actie!Credits
Fotografie // Birds & Olives
instafeed

@engagedNL