let's get inspired!

29 sep. 2018
alles over het huwelijk

Heb jij last van dromen over je bruiloft? Je bent niet de enige, dit zijn de meest voorkomende!Maybe it was just a dream…Elke nacht heeft een mens gemiddeld 3 of 4 verschillende dromen (ja echt!). Het is dan ook niet verwonderlijk dat je als aanstaande bruid opeens last hebt van dromen (of misschien zelfs nachtmerries?) die te maken hebben met jullie huwelijk. Van een vallende bruidstaart tot de ringen die vergeten zijn…oeii! Maar don’t worry, je bent niet de enige die hier last van heeft! Om je alvast voor te bereiden, hebben wij de meest voorkomende op een rijtje gezet. Welke heb jij al gehad? Lees snel verder! 

De gastenlijst.
De gastenlijst is een onderdeel wat vaak bij bruidsparen wat stress oplevert, want familie en (verre) vrienden verwachten al gauw dat ze uitgenodigd worden. Ook daarnaast zijn er dan nog de gevallen zoals dat je familie vindt dat een persoon perse uitgenodigd moet worden of dat je verloofde die ene vriend wilt uitnodigen die jij er toch liever niet bij hebt. Lastig! En dan hebben we het nog niet eens over de dromen. Heb jij wel eens gedroomd over dat je per ongeluk de verkeerde datum hebt door gegeven aan de gasten, dat niemand komt opdagen of dat er bijzondere personen de ceremonie komen bijwonen. Zoals een ex? Trust us: we hebben het allemaal al eens gehoord!Je bent iets vergeten.
Of het nu de ringen, je trouwschoenen of de taart is…het is de nachtmerrie van ieder bruidspaar. Om dit te voorkomen, is het aan te raden om een aantal weken van te voren een duidelijke checklist te maken met alles wat je mee moet nemen. Vul deze elke keer aan, als iets je te binnen schiet en pak een aantal dagen van te voren je tas in. Je slaapt zo ook veel beter als je weet dat je alles hebt!

Een trouwleverancier komt niet opdagen.
Je krijgt een telefoontje midden in je trouw shoot, dat de cateraar nog steeds niet is aangekomen en de gasten honger beginnen te krijgen. Ohh..crap! Dit zijn vervelende dromen, die je wakker kunnen laten liggen voor de rest van de nacht! Zorg dus dat je een week en een dag voor de bruiloft nog even contact hebt met alle leveranciers, zodat ze precies weten hoe laat en waar ze moeten zijn.De trouwjurk…do we need to say more?
Dit is een droom die het meeste zich voordoet onder de bruiden en het bevat diverse scenario’s. Bijvoorbeeld dat de jurk beschadigt wordt of kapot is, de verkeerde jurk is meegegeven door de boetiek, dat de jurk vermist wordt op het vliegveld of dat je voordat je moet lopen naar het altaar je uit de jurk scheurt. Mocht je hiervan wakker schrikken, haal diep adem en loop nog een keertje naar de kast om toch nog even snel je eigen jurk te checken. Niks aan de hand, pfew!

Je hebt het gevoel dat er iets niet klopt, maar je kan je vinger er maar niet op leggen wat het is. Dit is een droom, die je dagen onrustig kan laten voelen. Want wat klopt er niet…zie je iets over het hoofd? Maak jezelf niet gek hiermee, dit wordt gewoon door wat onbewuste zenuwen voor de grote dag veroorzaakt. En trust us: het komt allemaal goed! Probeer juist te genieten van alle voorbereidingen, want je het weet is het jullie trouwdag!

 

Op zoek naar meer toffe trouwinspiratie? Check dan eens de Engaged Pinterest en Instagram pagina! Of... Kom een kijkje nemen op de Engaged trouwbeurs op 13 + 14 oktober 2018 in de cruise terminal in Rotterdam. Tickets are on sale now! 


Credits
Fotografie // Wianda Bongen Photography

 
instafeed

@engagedNL