let's get inspired!

31 dec. 2015
achtergrond

Happy New Year!!!

Happy New Year - van Team Engaged

 

Wát een mooi jaar! Er is zo ontzettend veel veranderd dat we even niet goed weten waar we moeten beginnen. 2015 was het jaar van big changes, maar het waren wél allemaal goeie momenten. Om het makkelijk (en overzichtelijk, zo zijn we dan ook wel weer) te maken, hebben we een top vijf voor je!

1 // Ons team werd uitgebreid! We hebben dit jaar al veel mensen, voor korte of langere tijd, ingelijfd bij #teamengagednl, en wat vinden we ze fantastisch. Alleen maar liefde voor jullie!

2 // We organiseerden de leukste editie van Engaged so far. We kunnen niet wachten om dit vanaf nu twee keer per jaar te doen.

3 // Engaged kreeg een make over, met deze nieuwe look en website als resultaat. Bloed (figuurlijk), zweet (voor de developer, niet per se voor ons), paar tranen (ook die is figuurlijk), maar vooral veel stress waren nodig om dit voor elkaar te krijgen. Most of all: we zijn ZO blij dat die lelijke website vergeten en verdwenen is. Diep op de bodem van de zee, waar het thuis hoort.  

4 // We introduceerden #teamengagedfieldtrip en aten bij restaurant Citroën, én natuurlijk ons inmiddels legendarische Christmasparty deze maand. Die houden we er in.

5 // We aten meer donuts en smeten met meer confetti dan eigenlijk goed is voor een mens, maar we werden er stiekem heel dik en gelukkig van. 

 Onze wensen voor 2016

Happy New Year!!!
instafeed

@engagedNL