let's get inspired!

26 sep. 2016
nieuws over engaged

Giveaway ter ere van onze vijfde editie! // Deze week: bruidsfotografie, -taart en
-boeket

YES, ein-de-lijk is het moment dan daar: we gaan onze grote hoofdprijs weggeven! De eerste prijs ter ere van de vijfde editie van Engaged. Anderhalve week kun je meedoen om kans te maken op dit te gekke trouwpakket van Sugarlips Cakes, MK Floral Design en Raisa Zwart. Alles om je bruiloft helemaal af te maken. In deze blog leggen we je tot in je puntjes uit wat je van de prijs moet verwachten en, belangrijker, hoe je meedoet. Lees 'm dus heel goed door! Je zou denken dat deze prijs uit drie onderdelen bestaat, maar niets is minder waar. Je ontvangt namelijk ook nog eens twee tickets voor het Engaged event op 8 + 9 oktober. Bonus! We hebben hieronder alles op een rijtje gezet dat je moet weten over het prijzenpakket. 

1 //  Bruidsboeket van MK Floral Design (t.w.v. €100)
MK staat voor Marit Kuypers en Marit maakt de mooiste bloemstukken. Haar stijl is romantisch en tegelijkertijd modern. Bekijk haar website voor mooie sfeerbeelden van haar boeketten. Wat je van het boeket kunt verwachten:

- Het boeket is een veldboeket met seizoensbloemen
- Er wordt rekening gehouden met wensen voor kleur
- MK Floral Design kiest zelf de bloeminvulling 
- Zelf bloemen kiezen is mogelijk tegen een meerprijs
- Het boeket wordt opgehaald bij MK Floral Design 
- Tijdstip en datum van ophalen in overleg2 // Zes uur bruidsfotografie van Raisa Zwart (t.w.v. €1595)
"Professioneel, creatief en just amazingly talented", zo luidt een review op de website van Raisa Zwart. En dat is ze! Raisa's foto's zijn prachtig en speciaal ter ere van onze vijfde editie geeft ze een fotografiepakket t.w.v. €1595 weg. De voorwaarden op een rijtje:

- Zes uur bruidsfotografie
- Inclusief mini-album
- Exclusief reiskosten
- Extra uren fotografie zijn bij te boeken tegen een meerprijs en in overleg met Raisa
- Groot album is bij te boeken tegen een meerprijs en in overleg met Raisa3 // Bruidstaart van Sugarlips Cakes (t.w.v. €330)
Ken je Sugarlips Cakes al? Ze zijn twee keer bruidstaartspecialist van het jaar geweest en wij snappen waarom. De taarten van Sugarlips Cakes zijn bijna te mooi om op te eten. Geniet even van al het lekkers op hun website. Loopt het water je al in de mond? Mooi, dan wil je dit pakket dus al helemaal winnen! 

- De taart bestaat uit twee lagen
- De taart is voor 40 personen
- Een grotere taart is mogelijk tegen een meerprijs
- De taart wordt opgehaald in de studio van Sugarlips Cakes
- De taart wordt opgehaald op donderdag, vrijdag of zaterdag
- Levering is mogelijk tegen een meerprijs, afhankelijk van de afstand4 // Twee tickets voor het Engaged event op 8+9 oktober
En, last but not least, kijg je twee ticketes voor ons volgende Engaged event op 8 en 9 oktober. Op die manier vind je nóg meer leveranciers voor jouw bruiloft en maak je je feestje helemaal af! Je krijgt een combi-ticket, dus je mag zelf kiezen of je op zaterdag of op zondag gaat. Houd een van die dagen maar vast vrij, just to make sure. 


Dan nu de prangende vraag: wat moet je doen om dit te gekke trouwpakket te winnen?1 // Like Engaged op Facebook (maar dat deed je natuurlijk al)
2 // Like MK Floral Design, Raisa Zwart en Sugarlips Cakes op Facebook
3 // Stuur een mailtje naar hello@engaged.nl met als onderwerp "De grote geweldige fantastische hoofdprijs" met daarin het volgende:

(1) Datum. Jullie trouwdatum (2017 only!)
(2) Foto. Een foto waarop jij en je verloofde duidelijk te zien zijn. 
(3) Love story. Jullie liefdesverhaal. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Waarom zijn jullie gek op elkaar? Wees creatief!
(4) Visie. Jullie visie op jullie trouwdag. Wat hebben jullie al gepland? Hoe zien jullie het voor je?

(5) Telefoonnummer. Jouw telefoonnummer waarop we je op woensdag 5 oktober tussen 15.00 uur en 16.00 uur kunnen bereiken, voor het geval jij dit pakket wint. Wel zo leuk om dat via de telefoon te horen, toch? 

Meedoen kan tot dinsdag 4 oktober 23.59 uur. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, wij kiezen een winnaar in overleg met Raisa Zwart. De winnaar wordt op woensdag 5 oktober persoonlijk gebeld. Natuurlijk maken we de winnaar ook bekend via onze social media kanalen. Succes!


Tekst: Liza de Jonge // Fotocredits foto MK Floral Design: Oak & Fir
instafeed

@engagedNL