let's get inspired!

21 mrt. 2016
tips & tricks

Flawless skin: de basis van mooie bruidsmake-up

Op je bruiloft wil je er zo mooi mogelijk uitzien. Voor je dagelijkse uitstraling ga je misschien neutraal de deur uit, maar op je bruiloft wil je toch een bijzondere make-up look die een visagist(e) secuur bij je aanbrengt. Joselien van Tres Jolie geeft je inspiratie en tips voor jouw droomdag! Deze keer geeft ze tips over hoe je de mooiste, flawless huid krijgt!


Al eerder noemde ik de enorm toegevoegde waarde van een gezonde, mooie huid ten opzichte van je bruidslook. Met een stralende, egale huid, komt de rest van je make-up nog mooier uit! Daarom ga ik nu nog iets verder in op het creëren van een mooie huid. Natuurlijk kan make-up je huid egaler laten ogen, maar hoe beter je voor je huid zorgt, hoe mooier je bruidsmake-up eruit zal zien.


Essentieel is het goed reinigen van je gezicht, iedere ochtend en avond.

 

 

 

 Je kan in de aanloop naar je trouwdag je huid extra goed verzorgen. Essentieel is het goed reinigen van je gezicht, iedere ochtend en avond. Ook wanneer je weinig tot geen make-up draagt is dit belangrijk. Breng na het reinigen een moisturizer aan. Vergeet hierbij ook je hals niet mee te nemen!

Probeer 8 uur per nacht te slapen, drink voldoende water, eet groente en fruit en beweeg iedere dag voldoende! Het zal je huid echt goed doen.

Daarnaast kun je één tot twee keer per week je huid zachtjes scrubben. Je kunt je huid ook extra verwennen met een bezoek aan de schoonheidsspecialiste. Zorg ervoor dat je dit minimaal een week voor je bruiloft voor het laatst doet. Je huid moet namelijk herstellen en zo voorkom je dat je visagist onnodig veel oneffenheden  weg moet werken.Ook als je in het dagelijks leven geen huidmake-up (lees: concealer, foundation, poeder) draagt, is dit voor je bruidsmake-up wel mooi om te doen. Er zijn foundations die zó transparant zijn, dat ze als een soort panty over je huid zijn.  Wil je echt geen foundation gebruiken, overweeg dan een ‘BB crème’. Dit is een dagcrème met een tintje. Er zijn varianten die zich aanpassen aan de tint van jouw huid en dus het meest natuurlijke effect geven. Of je nu gaat voor een nude look of een elegante, sprekende make-up; een mooie, stralende huid is ten alle tijden dé basis van een mooie bruidsmake-up!

[foto's: THECABLOOKFOTOLAB // make-up artist: Lidija Malinovskaja]
instafeed

@engagedNL