let's get inspired!

19 okt. 2015
interviews met vendors

Feest der Liefde muziek voor bruiloften

Een gezellige band op je bruiloft is onmisbaar, want zij zorgen voor de feestelijke sferen! Paula Wolfswinkel is de manager van Feest der Liefde, een band met veel verschillende muzikanten. De band maakt graag een persoonlijk feestje en ze zoeken altijd de juiste muzikanten voor een bepaalde bruiloft. Paula vertelt ons over Feest der Liefde en hoe ze iedereen aan het dansen krijgen!

Paula, jij bent manager van de muzikanten van Feest der Liefde. Hoe ben je in deze wereld terechtgekomen?
Dat is een nogal bijzondere. Marjet is Feest der Liefde een paar jaar geleden gestart en ging vorig jaar op zoek naar iemand die haar kon ondersteunen in het managen van de shows. Ik had als event planner al een dosis ervaring met het plannen van bruiloften, werd door een vriend gewezen op de openstaande vacature en ging een maand later met haar samenwerken. Ken je die Engelse uitspraak “one thing led to another”? Nou, dat dus, en dan is het een jaar later ineens jouw bedrijf ..! Feest der Liefde


Wat maakt jouw werk zo leuk?
De diversiteit en de persoonlijkheid: we krijgen bruidsparen die op zoek zijn naar een buiten feest op de hei tot bruidsparen die een waanzinnige openingsdans instuderen op een mix van 5 nummers. En daarnaast is het zo fijn om bezig te mogen zijn met het toevoegen van een persoonlijke noot. Dat is in feite wat we doen. In de basis ligt er een standaard lijst en gaandeweg maken we van een show echt een stukje maatwerk. Ieder stel heeft wel een nummer dat iets extra’s betekent. Hoe prettig is het dan als je een band hebt die de stap extra zet en dat nummer speciaal voor jou instudeert?

DJ Verwaas

Hoe zorgen de muzikanten voor een goede sfeer en hoe krijgen ze iedereen aan het dansen?Er is een soort chemie tussen al onze muzikanten. Ik denk dat het komt doordat ze stuk voor stuk écht plezier hebben in het maken van muziek. Je ziet gewoon de passie en het plezier! Het leuke is ook, ik hoef zelf nooit echt opzoek te gaan naar nieuwe muzikanten om aan de band toe te voegen. Toch is het bestand met muzikanten en dj’s inmiddels al uitgegroeid naar bijna 50, kennelijk werkt spelen bij Feest der Liefde aanstekelijk...

Wat maakt Feest der Liefde anders dan andere bruiloft muzikanten?
We maken het een persoonlijk feestje dat écht bij je past en we zoeken altijd naar een manier om je net even iets meer te geven dan waar je eigenlijk voor komt. Zo zal je onze muzikanten altijd netjes gekleed zien [aangepast op het thema]. Maar het betekent ook dat we in ons muzikanten bestand gericht op zoek gaan naar de juiste spelers. En dat we alleen werken met de beste productie bedrijven, want niets is zo vervelend als slecht geluid of piepende oren na een feest!

DJ Verwaas

Waarom kies je ervoor om met Feest der Liefde op Engaged te spelen?
Eerder dit jaar leerde ik Esther van Te Leuk Trouwen kennen. We merkten dat onze bedrijven en onze karakters klikten en al snel lagen er plannen om samen op Engaged te staan. We matchen perfect samen en het is natuurlijk dé plek om aan toekomstige bruidsparen te laten horen wie we zijn. We moedigen ook al onze bruidsparen aan te gaan!

Als je 1 gouden tip mocht geven aan aankomende bruidsparen, wat zou dat dan zijn?
Luister, denk en praat. Luister veel muziek en stel [bv in spotify] samen een lijst op met de nummers. Denk ook na over welke stijl dat is en wat je verder door de dag heen wilt horen. Stel een top 3 samen met bands die jullie beiden leuk lijkt. De meeste bands hebben filmpjes online die je zeker even moet bekijken, scheelt je veel kijk bezoekjes op locatie. Praat met de top 3: ontmoet ze, hoor hoe ze te werk gaan en wat ze te bieden hebben.

Ben je benieuwd naar het werk van Feest der Liefde? Ontmoet Paula en haar muzikanten en alle andere toffe vendors op Engaged op 24 + 25 oktober 2015! Waar wacht je nog op? Tickets koop je hier. Bekijk de website van Feest der Liefde hier.

[Foto 1: Feest der Liefde // 2/3: DJ Verwaas]
instafeed

@engagedNL