let's get inspired!

29 okt. 2015
nieuws over engaged

Engaged'15: een Pinterest-proof trouwbeurs met inspiratie en gevoel

De derde editie van Engaged afgelopen weekend gaf nog meer inspiratie dan de eerdere edities! Bekend zijn de leerzame workshops en prachtige stands, maar deze editie waren er ook nieuwe schatten te bewonderen. De schitterende expositie van bruidsjurken; de POP UP waar we producten als het prachtige magazine van Utterly Engaged verkochten en de opvallende boxen waar verschillende standhouders hun werk showden!

Tussen alle ontmoetingen met standhouders door maken de meesten nog even foto’s bij de verschillende photobooths en worden er volop creatieve workshops gevolgd.

Trouwbeurs Engaged 2015 Nienke van Denderen Fotografie 1Engaged event 2015 door Nienke van Denderen Fotografie-8Engaged event 2015 door Nienke van Denderen Fotografie-10

Bridal Expose
De expositie van bruidsjurken was nieuw dit jaar. De hangende jurken laten bewonderende blikken achter, terwijl op de achtergrond de livemuziek van Feest der Liefde weerklinkt uit de grote tent buiten.

Trouwbeurs Engaged 2015 Nienke van Denderen Fotografie 2LR Engaged event 2015 door Nienke van Denderen Fotografie-49Trouwbeurs Engaged 2015 Nienke van Denderen Fotografie 3Trouwbeurs Engaged 2015 Nienke van Denderen Fotografie 4

Food & Drinks
Tussendoor genieten de gasten van Engaged van de smaakvolle broodjes, brownie-framboos-cheesecakes en andere smaakvolle taarten met koffie en thee. Anderen brengen een bezoekje aan het restaurant ‘Het Experiment’ van de locatie Lijm & Cultuur en lunchen in Franse stijl.

Trouwbeurs Engaged 2015 Nienke van Denderen Fotografie 5Trouwbeurs Engaged 2015 Nienke van Denderen Fotografie 6Engaged event 2015 door Nienke van Denderen Fotografie-112

De inspirerende boxen
De prachtige boxen staan hun mannetje in het midden van de eerste grote ruimte. Even proeven van de cakejes van Sugarlips Cakes; de bruidsboeken doorbladeren; een blik werpen op de toffe kaarten van Oh So Pretty Party en de kalligrafie kunsten van KIJK! Handmade.

Engaged event 2015 door Nienke van Denderen Fotografie-107Trouwbeurs Engaged 2015 Nienke van Denderen Fotografie 7


"Omdat Engaged zo intiem is, heeft het heel veel gevoel"Wat vinden de bezoekers van Engaged? Wij vroegen het aan een aantal gasten: "Hier komen heel veel creatievelingen bij elkaar; Het staat allemaal zo perfect in elkaar qua styling; Het concept is echt te gek; Omdat Engaged zo intiem is, heeft het heel veel gevoel.”

Trouwbeurs Engaged 2015 Nienke van Denderen Fotografie 8Deze editie van Engaged zat vol inspiratie, als we de reacties van de gasten mogen geloven. Op naar de volgende editie in 2016! Alle foto's zijn gemaakt door Nienke van Denderen.
instafeed

@engagedNL