let's get inspired!

23 jan. 2018
alles over het huwelijk

Een onvergetelijke huwelijksceremonie: Alle puzzelstukjes in elkaar!

gastblogger marijke trouwambtenaar engagednl

Het is inmiddels alweer een dik jaar terug dat weddingplanner Jaqueline Veldkamp op mijn voicemail stond. Jacqueline (PAUWeddings) was tot dan samen met Inge Peters (Trouwen Italië) dé Italië specialist. De vraag aan mij voor dit speciale huwelijk was verrassend en tweeledig: ‘Wil je de huwelijksceremonie voltrekken én een yogales geven aan alle gasten?’

Natuurlijk ben je als weddingplanner altijd aan het kijken hoe de gasten de dag of de dagen gaan doorbrengen. Buiten de zorg voor food & beverage ben je ook verantwoordelijk voor een mooi samensmeltend programma.

Het verbaasde me dan ook niet dat ik bij dit huwelijk opnieuw in een totaal geoliede machine terecht kwam op de dag zelf. Een prachtige locatie was opgetuigd voor de ceremonie, het diner én het feest. En tussen de palmbomen lagen de roze yogamatjes klaar voor ca. 60 gasten die nog geen idee hadden wat er van ze werd verwacht. Jong en oud deed mee, geconcentreerd en met heel veel plezier!

gastblogger marijke engagednl

Het was super leuk om de verraste gezichten van alle gasten te zien toen ik diezelfde middag in een mooi jurkje voor hun neus stond als trouwambtenaar. In het decor van een geweldig romantisch kapelletje met uitzicht over de velden, verklaarden twee mensen de liefde aan elkaar, omringd door hun liefhebbenden.

Onder de bomen stonden de glazen champagne klaar, de roze en witte linten ruisten zachtjes op de zachte bries van de heerlijke warme wind. En die avond werd er nog lang gefeest en nagepraat over zo’n heerlijke dag. Opnieuw zag ik de toegevoegde waarde van een weddingplanner. Het bruidspaar kon letterlijk alles loslaten en alleen maar genieten van een zonovergoten dag.

gastblogger marijke engagednl

Jacqueline, die er inmiddels helaas mee gestopt is, verdient een groot compliment. Maar ik heb dezelfde fantastische ervaringen met Inge Peters van Trouwen Italië en vele andere weddingplanners. Deze professionals bewijzen steeds weer dat weddingplanner echt een VAK is!Credits:

Tekst // Marijke van Jouw Trouwambtenaar

Photography // Sjoerd Booij

Weddingplanner // PAUWeddings  

footer gastblogger
instafeed

@engagedNL