let's get inspired!

01 dec. 2016
inspiration friday

Een introductie op #hetboekvanengaged: Het Nieuwe Trouwen

Sinds januari werken we aan ons boek. Precies één jaar, twaalf maanden, driehondervijfenzestig dagen later zal ons boek in de handen van jullie, jou, onze lezer, liggen. Op dat moment zullen we horen wat men nou écht vindt van wat we hebben geschreven en gemaakt, en dat, beste vrienden, is best wel spannend. Om je een idee te geven van wat je kunt verwachten in ons boek, dat sinds vandaag te bestellen is als pre-order, vertellen we je hoe we aan de titel zijn gekomen.

Het Nieuwe Trouwen (Uitgeverij Snor, 2017) // Bestel nu de pre-order via engaged.nl


Het Nieuwe Trouwen
Toen ik, Judith, in 2013 Engaged oprichtte, schreef ik het voor mezelf op: ik wil een revolutie in de trouwbranche. Weg van de cliché's, weg van de geschreven en ongeschreven regels en de verwachtingen die familie en vrienden hebben. Weg van de koetsen, de duifjes, de hartjes, en de ballonnen in de voortuin bij pa en ma. Wat ik zocht was inhoud, diepgang, kwaliteit, betekenis, persoonlijkheid in details, trendsetters, invloeden vanuit andere disciplines. 

Sindsdien is er veel veranderd, en ik denk dat ik in 2013 niet had verwacht dat het zo snel zou gaan. Natuurlijk is er nog heel veel ruimte voor innovatie, maar iedereen die omstreeks 2010 als professional in de trouwbranche ging werken zal zeggen dat het een verschil is van dag en nacht tussen toen en nu. We zijn ons bewuster geworden van wat er nog meer mogelijk is, ook omdat er veel meer kwaliteit bij is gekomen, thank goodness, en mensen zijn écht op zoek gegaan naar een bruiloft die bol staat van hun eigen karakter. 

Daarom bedachten we onze filosofie die 'het nieuwe trouwen' heet. Het nieuwe trouwen houdt in dat je een bruiloft bedenkt, ontwerpt en organiseert die volledig gebaseerd is op wat JULLIE willen, en los staat van regels, tradities en verwachtingen. Een bruiloft hoeft niet meer aan een bepaald plaatje te voldoen, dus wie er ook trouwt en hoe je ook trouwt: alles mag. In ons boek helpen we je daarbij, en lichten we de, volgens ons, essentiele elementen van een bruiloft uit.

Ons boek staat écht bol van de adviezen die iedereen ook weer naast zich neer mag leggen, want uiteindelijk willen we dat je trouwt zoals bij jullie past, want een bruiloft hoort, vooral voor jullie, één groot feest te zijn. Het nieuwe trouwen (Uitgeverij Snor, 2017) // Nu te bestellen als pre-order via engaged.nl

Het Nieuwe Trouwen (Uitgeverij Snor, 2017) is vanaf nu HIER te bestellen als pre-order.
Tot 31 januari krijg je er een 2e ticket voor trouwbeurs Engaged op 25 + 26 februari '17 in Rotterdam gratis bij!
instafeed

@engagedNL