let's get inspired!

26 jan. 2016
fashion for men

Denim dragen op je bruiloft is nog geen gek idee

Onderstaande bruidegoms zijn het bewijs dat je een trouwpak onder meer noemers kan plaatsen dan je denkt! Ze gaven allemaal verschillende invullingen aan de denim stijl. De een bleef daar wat formeler bij dan de ander. Het resultaat is een heerlijk nonchalante, en toch stijlvolle look. Een aanrader voor een bruiloft in de zonnige countryside.

 Denim blue bruidegoms // Inspiratie voor je bruiloft // Rachel Whyte // Engaged.nl
Denim blue bruidegoms // Inspiratie voor je bruiloft // Rachel Whyte // Engaged.nl

 
Klinkend bewijs dat denim jackets en shirts ook voor officiële doeleinden kunnen worden ingezet. Deze twee bruidegoms combineerden een vlot denim shirt met zomerse boutonnieres en... bretels! Een uitstekende match, al zeggen we het zelf. 
 

Denim blue bruidegoms // Inspiratie voor je bruiloft // Alixann Loosle Photography // Engaged.nl
Denim blue bruidegoms // Inspiratie voor je bruiloft // Alixann Loosle Photography // Engaged.nl

 
Deze blije bruidegom houdt zijn outfit classy en tegelijkertijd speels door de gekozen tinten. Kleine details als de matchende vlinderdas en de bloemen op z'n pochet voorkomen dat de outfit er net te alledaags uit gaat zien. 

Denim blue bruidegoms // Inspiratie voor je bruiloft // Renaisance Studios Photography // Engaged.nl
Denim blue bruidegoms // Inspiratie voor je bruiloft // Julia & Gil Photography // Engaged.nl

 
Nonchalance, nonchalance all over! Het is waar, je bruiloft blijft een serieuze aangelegenheid. Maar in dit geval, een bruiloft op het strand, snappen we de loose style. Anders komt dat zand ook overal tussen...

Denim blue bruidegoms // Inspiratie voor je bruiloft // thinctank // Engaged.nl
Denim blue bruidegoms // Inspiratie voor je bruiloft // Elate Photo // Engaged.nl


We worden iets formeler hier, maar de denim tinten blijven aanwezig. Zo blijven de bruidegoms nog steeds vlot en loose. De linker bruidegom combineert een rustiek denim shirt met een o zo subtiele gestreepte pantalon. En wederom benadrukken we hoezeer bretels passen bij deze stijl!

[Foto 1: Rachel Whyte // 2: Julia Schick Fotografie // 3, 4: Alixann Loosle Photography // 5: Renaissance Studios Photography // 6: Julia & Gil Photography // 7: thinctank // 8: Elate Photo] 
instafeed

@engagedNL