let's get inspired!

05 okt. 2016
gezichten in de trouwbranche

De Wedding Cards van Milestone™ helpen jou de bijzondere momenten van je huwelijksvoorbereidingen te herinneren

Je huwelijksdag is waarschijnlijk de mooiste dag van je leven. Of in ieder geval één van de mooiste dagen van je leven. En hoewel het uiteindelijk allemaal draait om de grote dag, is de weg ernaartoe misschien wel net zo leuk en belangrijk. Met de Wedding Cards van Milestone™ kun je al die leuke en mooie momenten vastleggen... Lees snel verder waarom!

De Wedding Cards van Milestone™ helpen jou de bijzondere momenten van je huwelijksvoorbereidingen te herinneren

Gemma Broekhuis bedacht 4 jaar geleden kaartjes om bijzondere momenten op de foto vast te leggen. De inspiratie was haar pasgeboren zoontje. Om zijn eerste glimlachje, eerste hapje en eerste tandje te onthouden maakte ze kaartjes die ze bij haar zoontje legde als ze hem op de foto zette. Al snel ontstond het idee voor een product: “Als ik behoefte heb om deze momenten vast te leggen, dan hebben andere ouders dat vast ook”. En dat hadden ze! De fotokaarten zijn inmiddels al in meer dan 40 landen te koop en in de loop van de jaren zijn er ook meer versies bij gekomen. En nu zijn er dus de Wedding Cards!

Gemma: "Die kleine ontwikkelingen in het leven van een kindje zijn te vergelijken met de stappen die je maakt naar je aanstaande huwelijk. Er zijn heel veel mooie en belangrijke momenten om te vieren. Tegelijkertijd is het een hele drukke periode. Soms is het lastig om stil te staan en ervan te genieten." Met de Wedding Cards van Milestone™ kan dat wel. Het helpt je stil te staan en bovendien kun je later in alle rust terugkijken en genieten van die bijzondere tijd.

De Wedding Cards van Milestone™ helpen jou de bijzondere momenten van je huwelijksvoorbereidingen te herinneren


Waarom is Engaged fan van de Wedding Cards van Milestone™?


1 // Je maakt van de voorbereidingen een echt feestje! 

Door gebruik te maken van de fotokaarten, maak je van al die momenten - het versturen van de trouwkaarten, het vragen van je getuigen, het kiezen van je jurk - een hoogtepunt. Zo wordt trouwen nog leuker!

2 // Je hebt een checklist.
In iedere set zit een heel leuk A4 postertje met daarop alle momenten. Je kunt de set dus ookl gebruiken als een to do lijstje (met allemaal hele leuke to do's ;-) 

3 // Je geeft jezelf een cadeautje. 
Dat is eigenlijk nog het mooiste aan de set. Je creëert een blijvende herinnering aan een bijzondere periode: het begin van jullie leven samen.


De Wedding Cards van Milestone™ bestel je in hun webshop (beschikbaar in Nederlands en Engels). Ze zijn ook te koop tijdens ons volgende Engaged event op 8 + 9 oktober. Zien we je daar? Tickets daarvoor bestel je hier.
instafeed

@engagedNL