let's get inspired!

21 apr. 2016
real wedding

De super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle

Een huwelijk moet vooral draaien om waar je als bruidspaar het meest van geniet, waar jullie het meest van je karakter in kunnen leggen. Thank goodness betekent dat dat geen enkele bruiloft op elkaar hoeft te lijken! Voor iedereen is het droomplaatje weer anders, en voor Lennart en Marielle draaide dat vooral om hun locatie. Dat was de plek waar ze zich volledig konden ontspannen, en het moest en zou dan ook de achtergrond zijn van hun droomdag.

De super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nlDe super relaxte paviljoenbruiloft van Lennart en Marielle // Luther Fotografie - Engaged.nl


Hoe hebben jullie de locatie van jullie bruiloft gevonden? En waarom is het deze locatie geworden?
Wij wilden eigenlijk altijd al bij Puur trouwen, dat net om de hoek gelegen is. Puur is voor ons speciaal, intiem en ze hebben er een verschrikkelijk fijne service. We waren alleen bang dat we het nooit zouden kunnen betalen. op een winterse zondag zaten we heerlijk met z’n drieen bij de open haard bij Puur, het zonnetje scheen naar binnen, en toen wisten we gewoon: dit is onze enige plek. We hebben toen zelfs de datum verzet van Augustus naar Mei het volgende jaar, omdathet al vol zat in 2014!

Toen onze vriend Jeroen ook nog aanbood om ons op de trouwdag naar de lokatie te varen, was het plaatje helemaal compleet! Op de trouwdag kwam het zonnetje net kijken toen we aankwamen en we zijn dan ook in de buitenlucht, met de zon aan de hemel getrouwd!

Welk lied werd er tijdens jullie ceremonie gespeeld? En waarom hebben jullie dat lied uitgekozen?
She & Him: Time after time. Een prachtig nummer dat heel goed bij ons past. Lief en origineel. Een cover van Frank Sinatra, waar Lennart ook erg van houdt. Het is een duet wat ook heel toepasselijk was.

Wat vonden jullie het mooiste aan de de trouwdag?
Alles! De mooiste dag van ons leven.

Wat is de beste keuze die jullie hebben gemaakt qua investering? En waarom?
We kunnen hier eigenlijk geen keuze over maken, het is twee keer zo duur geworden als initieel gepland, maar het was elke euro dubbel en dwars waard. Van bloemen tot visagie, van outfits tot locatie.

Als we dan toch één aspect moeten kiezen, dan is het fotograaf Luther. In eerste instantie wilden we besparen op de fotografie en een paar gasten laten fotograferen. Uiteindelijk toch gekozen voor niet de minste Luther: een geweldig klik, volledig op ons gemak en foto’s die de dag precies weergeven zoals hij was: intiem, volledig gevuld met liefde en geluk.


Locatie + catering // Paviljoen Puur
Fotograaf // Luther Fotografie
Jurk // Cymbeline
MUAH // Carla Rep
Pak // SuitSupply
Stationery // Minted
Ringen // Steinberg
Bloemen // Bloem aan Zee
Muziek // Flowing
instafeed

@engagedNL