let's get inspired!

05 dec. 2018
real wedding

De real wedding van Ashley Castaños & Terrence Brown

Trouwen in het buitenland: avontuurlijk en zeker ook heel romantisch. Maar de real wedding van Ashley Castaños & Terrence Brown is simpelweg adembenemend! Zij organiseerden hun  bruiloft tussen de Italiaanse bergen met uitzicht over het water... What else could you wish for?! De bruid is co-owner van Daughters of Simone, een bekende bridal fashion boutique, en de invulling van een bruiloft is voor haar dus geen onbekend terrein. En dat zie je in de foto's zeker terug: van bohemian chic wedding styling, bridesmaids met parel capes en gouden kronen tot een catwalk ceremonie setting! Ben jij ook zo benieuwd hoe deze grote dag eruit zag? Kijk dan snel verder voor alle foto's.


Hoe zag het huwelijksaanzoek eruit?
Ashley Castaños: "Tot mijn verbazing is Terrence behoorlijk goed in het organiseren van verrassingen, dat bleek bij het huwelijksaanzoek... Ik zag het echt totaal niet aankomen! Hij overtuigde mij er namelijk van dat we naar het strand gingen om de anniversary van zijn ouders te vieren. Maar in plaats daarvan brachten we het begin van de dag door met een wijnproeverij op een heuvel. Later in de middag pakte Terrence mijn hand vast en vroeg mij om hem te volgen. Hij wilde even ‘het prachtige uitzicht bekijken’, maar voordat ik het wist ging hij op one knee en deed hij zijn aanzoek. Zo romantisch, op deze locatie! Maar ik was zo verbluft en geschokt dat ik niet eens een volmondige 'ja' wist uit te brengen. Ik had namelijk zo lang op dit moment gewacht, dat het moeilijk was om het gehele moment in mij op te nemen... Oops!"Wat was het stylingconcept van de bruiloft? En waar heb je je door laten inspireren?
Ashley: "We wisten dat welk thema we ook zouden kiezen, het eentje zou zijn die uniek en niet-traditioneel zou ogen. Het grootste creatieve deel is in de loop der tijd gekomen, maar we wisten vanaf het begin dat onze gedeelde liefde voor fashioneen van de belangrijkste dingen was die we wilden benadrukken. We vroegen dan ook onze gasten zich in hun mooiste 'runway-outfit' te kleden, met een knipoog naar het bekende Met Gala. We plaatsten zelfs onze ceremonie in een catwalk setting, zodat iedereen een eigen moment zou hebben om de outfit te showen." 

"Voor de rest van de bruiloft heb ik veel onderdelen ontworpen met een fashionshow als rode draad. Ik droomde over het beeld dat mijn bruidsmeisjes gouden kronen zouden dragen met parelcapes en zijden jurken. Ik weet niet hoe ik op dit idee kwam, maar ze zagen er fantastisch uit!"Welke song speelde tijdens de ceremonie?
"Cascades van Fleet Foxes en Shelter from the Storm van Bob Dylan."

Wat vond je het mooiste/meest bijzondere aan jullie trouwdag?
"We hebben gepersonaliseerde haiku's geschreven voor al onze gasten. Die hebben wij op een tafel gelegd, zodat de gasten deze konden lezen als ze langsliepen op weg naar cocktail hour. Sommige gedichten waren oprecht en andere komisch, maar het was onze manier om iedere gast op onze bruiloft erbij te betrekken. En het was ook goede gesprekstof voor de mensen die de andere gasten niet kenden."Wat is de beste keuze die je hebt gemaakt qua investering voor de bruiloft en waarom?
"Voor mij was dit de full-service weddingplanner, zij heeft mij echt uit de brand geholpen en heeft onze droombruiloft werkelijkheid gemaakt. Ik raad iedereen dan ook zeker aan om wat meer in een weddingplanner te investeren! Vooral bij het plannen van de bruiloft in het buitenland was het erg belangrijk om gespecialiseerde kennis in je team te hebben. Onze weddingplanner was een local, die extra hulp bood bij het werken met leveranciers en het vinden van de perfecte locatie."

 

Op zoek naar meer trouwinspiratie? Check dan eens de Engaged Pinterest en Instagram pagina! Of kom gezellig langs op de volgende beurs editie:  2 + 3 februari, Horta Antwerpen. 16 + 17 februari, Gashouder Amsterdam. Ticket kopen? Nu early bird actie!

 

Credits
Bloemen + Wedding design // Christine Cater
Fotograaf // Elisabetta Redaelli         
Videograaf // 2become1         
Weddingplanning // Laura Dova Weddings       
Rentals // Sofi Rent Design  + Narkisso Rosso di sera + Tableset Luxury Rentals                        
Trouwjurk // Daughters of Simone
Sieraden Bruid en Bruidsmeisjes // A.B.Ellie x Daughters of Simone           
Jurken Bruidsmeisjes // Leave Her Wilder x Daughters of Simone             
Parelcapes bruidsmeisjes // Daughters of Simone       
Embroidery Groomsmen // El Patcha Embroidery
Ringen // Rebecca Overmann Jewelry + Fiat Lux SF           
Stationery // Carolyn YocumInkpush Co + Lighthouse Bridal      
Hair & Make-Up // Sinem Yavasner + Juliana Taraca            
Locatie ceremonie // Giardino del Merlo               
Locatie receptie // Villa Camilla          
Vervoer // Discacciati Sarl             
Zijden linten  // Allegoria
instafeed

@engagedNL