let's get inspired!

21 sep. 2018
alles over het huwelijk

De grote dag onvergetelijk afsluiten? Hier 12 toffe ideeën voor jullie bruiloft exit!Alle eyes are on you als je naar het altaar loopt, de taart aansnijdt en de eerste dans begint met je verloofde (now husband)! Jullie staan beiden volledig in de aandacht, dus waarom zou je de grote dag niet afsluiten met een knallende bruiloft exit!? Van een boot, confetti tot echt vuurwerk; make it a good one. Een goed begin aan jullie nieuwe hoofdstuk is het halve werk, niet waar? Wij hebben voor jou de tofste ideeën uitgezocht, waarmee jullie een onvergetelijke wedding exit kunnen maken. Oh en by the way..dit zorgt ook nog eens voor epic trouwfoto’s, oh yeah! Lees snel verder en kies welke het beste bij jullie past. 

Vuurwerk
Vuurwerk is de perfecte grand finale voor jullie grote dag! Zet een aantal sparklers langs de uitrit en laat ze aansteken, als jullie ervandoor rijden als just married koppel.

Maar let op: zorg dat er een expert bij is die voor brandveiligheid kan zorgen & informeer vooraf bij de trouwlocatie of dit mogelijk is!

Wenslantaarns
Een romantische manier om jullie wedding exit te vullen door een activiteit, is door met al jullie bruiloftsgasten diverse wenslantaarns de lucht in te laten vliegen. Dit zorgt niet alleen voor een sprookjesachtige sfeer, maar iedereen kan dan ook voor jullie een persoonlijke wens doen!

Bloemblaadjes
Een populair item maar niet geheel standaard, zijn het gooien van flower pedals naar het bruidspaar! Hier kan je niet alleen de kleuren uit jullie weddingstyling in terug laten komen, maar ook hele mooie foto’s van laten schieten!

Fotografie: Roos Paauwe

Luchtballon
Willen jullie een iets dramatischer en verrassender exit maken? Dan is een luchtballon een super tof idee! Dit zullen zowel jullie als de bruiloftsgasten niet snel vergeten en je hebt een prachtig uitzicht in de lucht ’s avonds met alle lichtjes!

Confetti regen
Een huwelijk is natuurlijk al een groot feest, maar die van jullie natuurlijk al helemaal! Confetti does the trick en zorgt voor een speciaal moment als jullie samen, hand in hand, ervandoor gaan!

Sterretjes
Is vuurwerk niet mogelijk op jullie trouwlocatie? Dan hebben wij een fijn alternatief, namelijk kleine sparklers! Deze zijn gemakkelijk te verkrijgen en zorgen voor een magisch moment. Wedden dat iedereen met een brede lach op de foto staat?

Vintage ride
Hebben jullie je trouwvervoer al uitgekozen? Bij jullie exit kan je gebruik maken van een vintage motor/auto/fiets and more! Hierin kan je pas echt jullie persoonlijkheden laten zien, we love!

Fotografie: Tasja van Rymenant

Op het water
Hebben jullie een meer of rivier langs de trouwlocatie lopen? Laat jullie dan aan het eind van the big day sophisticated wegvaren met een mooie boot! Van een kano, speedboat tot een oude sloep; oh so special!

Bubbels
Ken jij nog dat bellen blazen van vroeger met zeepsop? Je zou het niet snel verwachten, maar dit is ook super tof voor de bruiloft exit! Zorg dat iedere gast een flesje heeft en let’s start bubbling!

Linten met belletjes
Houden jullie van muziek en gezelligheid? Dan zijn linten met belletjes the perfect one for you! Zet er jullie song onder en laat iedereen enthousiast mee rinkelen!


Fotografie: Bruidsreporter

Met lavendel gevulde paper cones
Hebben jullie een lente of zomerbruiloft? Dan passen daar paper cones gevuld met lavendel er perfect bij. Ze geven een heerlijke geur af en passen goed bij een romantisch en soft kleurenpalet!

Veren
Willen jullie magische trouwfoto’s van jullie exit? Dan zijn dwarrelende veren er prachtig voor, het lijken net sneeuwvlokjes. En fijn detail: ze zien easy om op te ruimen!Op zoek naar meer toffe trouwinspiratie? Check dan eens de Engaged Pinterest en Instagram pagina! Of... Kom een kijkje nemen op de Engaged trouwbeurs op 13 + 14 oktober 2018 in de cruise terminal in Rotterdam. Tickets are on sale now! 

 
instafeed

@engagedNL