let's get inspired!

02 nov. 2016
styling

Bloemstyling tijdens trouwbeurs Engaged door MK Floral Design

Het is alweer bijna een maand geleden dat het laatste trouwbeurs Engaged plaatsvond. Als je er niet bij was: je hebt wat gemist! Bekijk hier ons uitgebreide fotoverslag, dan krijg je toch een beetje het idee dat je erbij was. Voor wie écht goed oplet, kan in veel foto's dezelfde bloemenstijl ontdekken. No surprise, want onze bloemen zijn allemaal gesponsord door bloemstyliste MK Floral DesignZonder Marit van MK Floral Design met haar team was de Engaged trouwbeurs lang niet zo geslaagd en bovendien nèt een stukje minder leuk zonder Marits gezelligheid!

De bloemen in de foto (boven) zijn beschikbaar gesteld door The Parfum Flower Company. Tuinrozen geuren heerlijk en zijn echt een toevoeging aan je trouwboeket. Niet alleen omdat ze er zo mooi uitzien, maar vooral omdat ze zó lekker ruiken: geur zorgt voor een intensere herinnering. 

De hangplanten in het demonstratiehuis hieronder zijn gesponsord door Anco Pure Vanda en met veel aandacht en zorg opgehangen door Marit. Die planten zijn orchideeplanten, zonder orchidee. Vanda's, om precies te zijn. De plant kun je met wortel en al ophangen en dit geeft een geweldige look. Wij zien hier een nieuwe trend ontstaan: deze planten staan niet alleen mooi in je interieur, maar ze doen het ook geweldig als trouwdecoratie!Bij de ingang (onder) heb je het idee dat je je in een jungle waagt. Wat dacht je van een soortgelijke ceremony backdrop? Ook deze vanda's zijn beschikbaar gesteld door Anco Pure Vanda en kunstig in elkaar gezet door Marit van MK Floral Design. Marit is ontzettend getalenteerd in het verzinnen van zulke creaties, so she's your girl als je op zoek bent naar een originele ceremony backdrop (of trouwbloemen!).
Op de foto hierboven zie je de schitterende floral drops waar de bruidsjurken aan hingen in de bridal expose. Fun fact: hiervoor heeft Marit maar liefst 400 buisjes bevestigd! Anco Pure Vanda sponsorde ook deze mooie bloemen. 

Last but not least, speciaal voor de standhouders tijdens aankomende events: je kunt ook gebruik maken van Marits diensten voor de versiering van je stand. Geheel naar eigen wens, dus de prijs hiervoor staat niet vast. Laat je inspireren door de bloemen bovenop de letterbox van Something Borrowed, Something NewOntzettend bedankt MK Floral Design en Anco Pure Vanda


[Tekst: Liza de Jonge // Foto's: Daniëlle Reizevoort en Elisabeth van Lent
instafeed

@engagedNL