let's get inspired!

28 sep. 2015
interviews met vendors

BEST DAY EVER Events Weddingplanning en Styling

Het organiseren van een bruiloft is een aardige klus, maar wel een leuke klus, weet Nailia van BEST DAY EVER Events. Weddingplanners klinken daarom niet onbekend in de oren en worden vaak ingehuurd. Nailia is weddingplanner, ceremoniemeester, stylist en verhuurder van prachtige spullen. In dit interview vertelt ze over haar droombaan en wat haar onderscheidt van andere weddingplanners!

Nailia, op jouw website vertel je dat je houdt van shabby chic, vintage, rustieke en boho chic bruiloften. Hoe ben je in de wereld van wedding plannen beland?
Vorig jaar ben ik zelf getrouwd: twee keer zelfs. Eerst in mei op Ibiza, waar we een intieme ceremonie alleen met ons gezinnetje hadden en eind augustus in Nederland met vrienden en familie bij ons op het weiland. Allebei de bruiloften waren in boho style. Ik heb zoooooveel spullen verzameld gedurende de voorbereidingen. Ik vond het ook super leuk om samen met mijn weddingplanners mijn BEST DAY EVER te organiseren. Nadat ik vorig jaar bij Engaged als vrijwilliger met de voorbereidingen heb geholpen, heb ik knopen doorgehakt en BEST DAY EVER Events opgericht. Dit jaar heb ik zestien bruiloften mogen organiseren/stylen. Dus ben ik super trots en blij met alles wat ik tot nu toe heb bereikt.

Interview Best Day Ever Events trouwbeurs Engaged 3


Verder doe je ook aan styling en verhuur je spullen om de bruiloft nog specialer te maken. Kan je ons daar iets meer over vertellen?
Ik ben vaste klant bij kringlopen en rommelmarkten;). Mijn collectie wordt steeds groter en groter. Alles voor vintage, bohemian bruiloften. Van vintage kopjes tot perzische tapijten, van prikkabel lampjes tot stretchtenten. Ik heb continu gesprekken met mijn bruidsparen waardoor ik ze beter leer kennen. Op basis van onze gesprekken ga ik kijken wat wel of niet bij hun past. Vaak maak ik DIY backdrops en verzin ik unieke details voor de styling. Super als ik van het bruidspaar de vrije hand krijg.

Interview Best Day Ever Events trouwbeurs Engaged 1

Er zijn veel weddingplanners die helpen met het organiseren van bruiloften. Wat maakt jou anders?
Ik ben vorig jaar zelf getrouwd en heb dus zelf het hele project doorlopen inclusief eigen weddingplanner. Ik kan me makkelijk verplaatsen in het bruidspaar. Ook met zes bruiloften in twee weken krijgt elk bruidspaar alle aandacht van mij. Het feit dat ik naast de organisatie ook de styling (incl. alle materialen) kan doen helpt enorm en maakt mij anders. En last but not least;), naast Nederlands spreek ik ook vloeiend Russisch en Engels. Ik weet ook hoe het is om een expat te zijn. Dus een ideale match met internationale koppels.

Interview Best Day Ever Events trouwbeurs Engaged 2

Waarom kies je ervoor om op Engaged te staan?
Vorig jaar was ik er ook bij. De sfeer die er hangt is AWESOME. Daarnaast een leuke uitdaging om op te vallen met mijn eigen stand tussen al die andere creatieve mensen. Mijn goal is om inspiratie tijdens Engaged te krijgen, veel andere wedding professionals te leren kennen en natuurlijk hippe bruidsparen te ontmoeten. Speciale actie tijdens Engaged: Samen met The best of Times Films geven we styled save-the-date (lovestory) video weg. Enige wat je moet doen is bij ons langs de stand komen.

Als je 1 gouden tip mocht geven aan aankomende bruidsparen, wat zou dat dan zijn?
Be yourself! Als het goed is, doe je het 1 (in sommige gevallen wel vaker;)) keer. Kijk niet naar de trends of andere bruidsparen. Kies voor je eigen BEST DAY EVER!

Ben je benieuwd naar het werk van BEST DAY EVER Events? Ontmoet Nailia en alle andere toffe vendors op Engaged op 24 + 25 oktober 2015! Waar wacht je nog op? Tickets koop je hier.

Bekijk de website van Nailia hier

[Foto's: Marije van der Leeuw Photography]
instafeed

@engagedNL