let's get inspired!

15 okt. 2015
nieuws over engaged

Alles wat je kunt zien, doen, en horen tijdens Engaged '15De deuren van Engaged gaan langzaam open en we kunnen geen seconde meer wachten! Een pop-up waar je kunt shoppen, te gekke workshops, een plein waar de hele dag door muziek klinkt, een unieke expose van bruidsjurken en niet te vergeten alle toffe vendors die met zorg zijn geselecteerd. Wat kun je precies allemaal verwachten tijdens Engaged?

Trouwbeurs_Engaged_HankeArkenbout6

Te gekke vendors zijn te bewonderen met hun eigen stand tijdens de beurs. Fotografen, videografen, stylisten, weddingplanners, juweliers, bloemisten, stationery, ceremoniesprekers, muzikanten en visagisten. Maar naast het ontmoeten van de vele vendors zijn er ook andere toffe activiteiten die je zeker niet mag missen deze editie:

Workshops
Je kunt vier awesome workshops bijwonen, waar je boordevol inspiratie opdoet. Ceremoniespreker Lieke Biesemans van Stories by Mabel geeft een leerzaam college over de huwelijksceremonie, die helpt om jouw ceremonie onvergetelijk te maken! Joyce van Essen van KIJK!Handmade leert je de basiselementen voor moderne kalligrafie en je leert old-fashioned schrijven met een pen en inkt. Judith Slagter leert je alles over het samenstellen van bloemen in haar masterclass Floral Design en je ontdekt welke stijl het beste bij jouw bruiloft past. Holly Marder van Avenue Lifestyle geeft een masterclass wedding styling en je leert stap voor stap wat essentieel is in het stylen van je wedding. Meer informatie over de workshops vind je hier. Ben je al omver geblazen? De tickets koop je hier

Plein
Een reusachtige tent staat zijn mannetje op het plein. Foodtrucks en photobooths zijn hier te vinden en de muzikanten van Feest der Liefde zorgen voor een onweerstaanbare act. 

Bridal Expose
Een unieke expositie van trouwjurken in verschillende stijlen mag je zeker niet missen deze editie! Als museumstukken worden de jurken opgehangen, wat voor een magistrale uitstraling zorgt. Van bohémian tot vintage, van klassiek tot modern en van korte tot lange jurken. Je ziet nieuwe trouwjurken en trouwjurken van echte bruiden met grote merken. Bij het zien van al deze jurken krijg je genoeg inspiratie voor het kiezen van jouw droomjurk, waarbij echte bruiden jou inspireren met hun keuze!

Trouwbeurs_Engaged_promo4

Q&A With LOTTE
Speciaal aangeboden door Engaged: weddingplanner Lotte van den Hout is de hele dag van 10:00 tot 17:00 aanwezig om vragen te beantwoorden in stand 21! Ze heeft onder andere de wedding van Nicolette van Dam georganiseerd en wil graag met haar werk het taboe doorbreken dat de hulp van een weddingplanner niet nodig is. Twijfel je of je een weddingplanner in moet huren of loop je vast met de voorbereidingen van je bruiloft? Lotte beantwoordt al jouw brandende vragen!

POP UP store
Deze editie kun je ook shoppen tijdens Engaged! De afgelopen tijd hebben we speciale producten geselecteerd die we mooi vinden. Mooi voor je bruiloft, maar ook voor thuis. Je kunt ze vinden in de POP UP. Zo verkopen we het prachtige magazine van Utterly Engaged,shipped all the way from the US!Gave cake toppers van Oh So Pretty Party, maar ook boeken, decoratie, stationery en lifestyle producten van merken als: Engelpunt, Pepe Heykoop, Jurianne Matter en Teken-ing.

Food + Drinks
Tussen alle activiteiten door kun je genieten van fijne smoothies, goede koffie, en broodjes bij Food + Drinks in de tweede grote hal.

Restaurant in Franse stijl
Tussen de middag is er de gelegenheid om te lunchen in restaurant ‘Het Experiment’ van de locatie Lijm & Cultuur. Ook kun je ’s avonds een lekker hapje eten. Dit allemaal in een fantastische Franse stijl.

Treatment Mr Maroosh
Men, we haven't forgotten you!Engaged is niet alleen leuk voor de toekomstige bruidjes, maar ook zeker voor defuture grooms!Mannen kunnen een treatment boeken bij de barbers van Mr Maroosh. De heren van Mr Maroosh zijn er van 11:00 tot 15:00 uur om de mannen onder ons goed onder handen te nemen. Een behandeling kun je bij de entreebalie reserveren en een treatment van 25 minuten kost je slechts twee tientjes! Vol is vol.
instafeed

@engagedNL