let's get inspired!

08 dec. 2016
styled shoot

Waarom trouwen met kerst zo geweldig is

Nu Sinterklaas en zijn (al dan niet) zwarte pieten Nederland heeft verlaten voor het zonnige Spanje, kunnen wij eindelijk uitkijken naar kerst. Kerstlichtjes, lekker kneuterig met je warme chocolademelk en fleecedekentje voor de open haard, kersthits op repeat, nostalgische kerstfilms kijken (a christmas carol, the parent trap) en te veel kerstkransjes uit de kerstboom eten. Maar heb je al eens nagedacht over trouwen tijdens de feestdagen? Mocht je er nog over twijfelen of dit wat voor jou is: na het zien van deze foto's ben je verkocht. Wij tenminste wel, want deze styled christmas shoot, georganiseerd door Oh Happy Day is echt stunning.Kristel van Oh Happy Day over de shoot: "Voor deze styled shoot zochten we een klein en intiem kasteel, niet statig of klassiek. De perfecte locatie vonden we in Kasteel Tongelaar. Heel sfeervol gelegen in de landerijen van Mill vlakbij Nijmegen. Achter het kasteel is een mooi klein bos, voor een kleine buiten ceremonie.

Voor de styling gebruikte ik velvet, een touch of gold en veel tinten groen en diep blauw. Ik ben echt dol op fluweel, en van die trend maakte ik dan ook dankbaar gebruik! Voor deze shoot lieten we dit terugkomen in de afwerking van het boeket, de backdrop en het pak van de bruidegom. Het servies dipten we in gold paint. Ook een aantal blaadjes van het bloemwerk van MK Floral Design dipten we in gold. 

Bij de feestdagen hoort heerlijk en mooi eten en daarom vroegen we Heerlijk & Hecht mee te doen met deze shoot. Zij verzorgden een prachtig diner een echt heerlijke taarten. Het zag er niet alleen lekker uit, dat was het ook ;-). De look van de bruid is weer prachtig verzorgd door Lonneke en Netanya in samenwerking met Annika van Wild at Heart. 

Stiekem zouden wij nu best wel willen trouwen rond de kerstdagen, dus laat je inspireren! 
Let the wedding bells ring!"Styling & organisatie // Oh Happy Day 
Planning & organisatie // Mrs Klein 
Fotografie // Mon et Mine
Bloemen // MK Floral Design 
Make-up & nagels // Netanya Lushen 
Haarstyling // Lonneke van Dijk - Fashion hairstylist
Jurken // Wild at Heart bridal
Hairpieces // Naturae Design via Wild at Heart bridal
Sieraden // Laurie Fleming Jewellery via Wild at Heart bridal
Stationery // Sunflower Sunshine 
Cake and catering // Heerlijk & Hecht 
Locatie // Kasteel Tongelaar 
Modellen // Charlotte en Tom


Tekst: Liza de Jonge
instafeed

@engagedNL