let's get inspired!

23 dec. 2016
interviews met vendors

Kies voor een persoonlijke bruiloft in plaats van tijdelijke trends

"Raak niet verstrikt in alle trends van dit moment", waarschuwt Wendy van Something Borrowed, Something New. Op sommige trends die nu geweldig lijken voor jullie huwelijk, zijn jullie over vijf jaar waarschijnlijk weer uitgekeken, en dan zijn ze al vastgelegd in jullie trouwalbum. Wendy kiest er daarom voor om datgene te ontdekken dat jullie 'jullie' maakt en vertaalt dat naar de styling van jullie huwelijk. Dit doet ze ook bij de styling van een prieel en we hebben goed nieuws: ze geeft een gratis prieel-styling weg. Hoe je kans maakt, lees je hier!

Kies voor een persoonlijke bruiloft in plaats van tijdelijke trends // Engaged.nl

Tradities brengen waardevolle herinneringen
Wendy is dol op tradities en kijkt om die reden nu al uit naar kerst: samenzijn met dierbaren en de dagelijkse rush van zich af laten glijden met etentjes vol lekkers en gezelligheid. "Door de jaren heen zijn in onze vriendengroep leuke kersttradities ontstaan: een kerstavonddiner, een derde kerstdagdiner én een kerstontbijt. Tradities geven echt kracht en identiteit aan een groep. Het schept een band en brengt waardevolle herinneringen.

"Tradities geven echt kracht en 
identiteit aan een groep."
Geen wonder dus, dat de naam van Wendy's bedrijf ook met tradities te maken heeft. Wendy: "Iedereen heeft er weleens van gehoord: de eeuwenoude traditie 'something old, something new, something borrowed, something blue and a silver sixpence in your shoe'. Deze traditie is een gelukswens voor de bruid. Als de bruid deze dingen bij haar draagt op haar grote dag, zal dit haar geluk geven in haar nieuwe avontuur.

"
Met Something Borrowed Something New streef ik naar het creëren van het ultieme geluksmoment voor ieder bruidspaar. Met mijn hulp wil ik structuur en comfort brengen, zodat het bruidspaar niets anders rest dan genieten. Een uniek moment met familie en vrienden, die speciaal samenzijn op deze dag. Een feest van de liefde. Een waardevolle herinnering neerzetten als bouwsteen voor het nieuwe avontuur." De uitdaging kan Wendy niet groot genoeg zijn. Zo stylde ze onlangs een bruiloft van een stel met beperkt budget, gewoon in een leegstaand schooltje (foto hieronder).

Kies voor een persoonlijke bruiloft in plaats van tijdelijke trends

Iets 'eigens'
Wendy is een echt gevoelsmens en tegelijkertijd een controlfreak en perfectionist. Die drie lijken misschien niet heel goed samen te gaan, maar juist die eigenschappen maken haar zo'n goede weddingplanner. Hierdoor kan Wendy zich niet alleen heel goed inleven in wat haar bruidsparen willen, haar zintuigen staan ook altijd op scherp en niets gaat aan haar aandacht voorbij.  
"Ik ga de uitdaging aan om tussen alle trends en tradities iets 'eigens' te brengen, zodat dit stukje tijdloos is. Er zijn altijd trends, maar het belangrijkst is dat het uiteindelijke plaatje van de ceremonie past bij het karakter van het bruidspaar, de locatie en de sfeer die de dag moet dragen." 

Wendy: "Ik ga altijd in persoonlijk gesprek en ga dan aan de slag met een stylingplan dat past bij het perfecte plaatje van het bruidspaar. En wat nog niet bestaat, maken we zelf!"

Kies voor een persoonlijke bruiloft in plaats van tijdelijke trends

Over zelf maken gesproken: Wendy maakt de allermooiste priëlen en zoals je misschien al hebt gelezen, geeft ze er eentje weg. Speciaal voor alle aanstaande bruiden die met kerst ten huwelijk zijn gevraagd en alvast een leuke basis willen voor hun grote dag. Als je al langer bent verloofd, mag je natuurlijk ook gewoon mee doen! De styling van het prieel is inclusief bloemen (zoals op bovenstaande foto) en is ter waarde van €175.


Hoe maak je kans?

 1 // Like de Facebookpagina van Engaged en SBSN
2 // Laat onder dit bericht weten waarom jij dit prieel wilt winnen
3 // Voor een extra winkans: volg Engaged en SBSN ook op Instagram

Meedoen kan tot dinsdag 3 januari 16.00 uur. Op woensdag 4 januari maken we de winnaar bekend via de Facebookpagina van Engaged. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


Tekst: Liza de Jonge // Foto's: Alexandra Vonk & Martijn Beekman
instafeed

@engagedNL