let's get inspired!

08 nov. 2017
beauty look

5 mooie flower hairdos voor je bridal look

flower hairdo met sluier

Het perfecte bruidskapsel met flower details voor je bridal look vinden, kan een grote uitdaging zijn met zo veel opties. Van updos tot half up half down tot veel meer andere variaties, er is zoveel keus! Toch vinden veel brides het lastig om mooie flower bridal hairstyles voor hun haarlengte te vinden. Wij hebben de mooiste flower hairdos voor jouw bridal look op een rijtje gezet. Kijk snel verder for more gorgeousness! 

1) Een sluier hoeft niet saai of ouderwets te zijn! Er zijn talloze manieren waarop  je je veil kan combineren met je haarstijl en jurk. Deze foto is een prachtig voorbeeld met hoe je die in je flower hairdo kan verwerken zonder dat het too much voelt. De gouden en witte accenten in de bloemen geven een mooie touch aan een simpele maar elegante hair updo. Perfect voor zowel kort als lang haar.

flower hairdo voor kort haar

2) Kort haar is weer helemaal hot en happening! Hier een tof voorbeeld van een elegante maar rustic hairstyle met witte bloemen en een beetje greenery erin verwerkt. Hoe losser de krullen, hoe gaver het kapsel wordt. Het geeft zo een romantische touch aan je bridal look.

flower hairdo met gouden flowercrown

3) Om van je bridal look iets speciaals te maken, kan je gouden accenten toevoegen aan je hairstyle. Zo ook deze mooie greenery crown die goud is gespoten. Leuk om zelf te maken en staat prachtig met zachte peachy of naturel bridal make-up. Tip: maak je look af met dainty minimalistische sieraden. Zo komen de gouden accenten in je flowercrown extra naar voren.

flower hairdo met bloesem

4) Lang haar en weet je niet wat je ermee aan moet voor je grote dag? Maak dan een mooie half up half down en steek daar wat kleine bloesemtakjes in. Het geeft een prachtig elegant en simpel effect. Het kapsel past hierdoor perfect bij een minimalistische of romantische wedding dress.

flower hairdo met greenery, kort haar

5) Ben jij een moderne bruid die niet van te veel accessoires en details houdt? Dan is dit kapsel perfect voor jou. Grove krullen met daarin een losse vlecht en daar dan een beetje greenery met seizoen bloemen in gestoken, geeft een prachtig rustic effect op je bridal look. Leuk voor alle haarlengtes!

Wil jij meer inspiratie voor je bridal look? Kijk dan eens op de Engaged Pinterest pagina of houd onze Instagram in de gaten!Credits

Photography // Chen Sands + Mangnolia Rouge

Bridalaccessories // Tania Maras + Lulu Splendor

MUA // Mandi Simone 
instafeed

@engagedNL