let's get inspired!

15 aug. 2018
alles over het huwelijk

4 x toffe stationery voor een herfstbruiloft

herfst stationery

Autumn is coming...je zou het niet denken, maar over een maand is het toch echt al zo ver! Dan worden er weer prachtige herfst bruiloften gehouden met styling concepten vol met sfeervolle & warme tinten. En daar hoort stationery natuurlijk ook bij. Daarom hebben we voor jou 4 toffe voorbeelden uitgezocht vol najaars vibes (en volgens de nieuwste trends)! Kijk dus snel verder to get inspired.

herfst stationery
Fotografie // Ilka van Wieren + Stationery // Van Moois

Minimalisme is een trend die het komende trouwseizoen populairder wordt dan ooit! En stiekem vinden wij deze een van de mooiste stijlen, omdat je met iets heel simpels een perfect geheel kan creëren zonder dat het er too much uit ziet. Zoals deze stationery van Van Moois; de zwarte kalligrafie laat de stationery niet alleen trendy maar ook sophisticated ogen en is perfect te combineren met zowel warme als koele tinten voor het herfstseizoen. Het past dus overal bij in de styling, we love!


herfst stationery
Fotografie // Ilka van Wieren + Stationery // Anja Mulder

Naast het minimalisme is ook het gebruik van warme tinten een trend het komende seizoen. Deze stationery van Anja Mulder is perfect voor autumn met de sierlijke details en de simplicity. Op de trouwtafel kan je deze dan ook combineren met verschillende warme tinten zoals bruin, oranje, donkerblauw & bordeaux rood. Zo komt jouw herfst thema pas echt tot leven!

Ready to DIY-it-yourself? Oefen de details dan vooraf eerst even op een stukje karton. Zo maak je minder snel fouten en kan je gelijk ontwerpen welke details jij erop wilt!


herfst stationery
Fotografie // Esther van Geenen + Stationery // Kellygrafie

Wil jij graag een pop-of-colour in je wedding styling? Dan is deze stationery the one for you! Oranje en goud zijn namelijk de musthave kleuren in het najaar en daarnaast staan ze prachtig bij elkaar! Gebruik daarom verschillende (gekleurde) ondergronden voor je stationery en creër zo een speels & verrassend effect. Wedden dat je van de bruiloftsgasten hier complimentjes over krijgt?  


herfst stationery
Fotografie // Puur by Dyana  + Stationery // LAB1823


We love pink; het is immers de kleur die voor de liefde staat! Maar vaak denken koppels dat deze tint vooral bij een spring wedding hoort. No way! Deze stationery is juist perfect voor een autumn wedding met de donkerroze kleur. Door deze met tinten zoals wit, bruin of donkerpaars te combineren komen de najaars vibes pas echt naar voren in de styling. Go pink!
Op zoek naar meer toffe trouwinspiratie? Check dan eens de Engaged Pinterest en Instagram pagina! Of... Kom een kijkje nemen op de Engaged trouwbeurs op 13 + 14 oktober 2018 in de cruise terminal in Rotterdam. Tickets are on sale now! 
instafeed

@engagedNL