let's get inspired!

06 apr. 2018
inspiration friday

4 x de tofste two-piece trouwjurken

two piece weddingdresses

Say 'yes' to the weekend! We luiden deze dit keer heerlijk glamourous in, en wel met een hele toffe weddingdress trend: two-piece trouwjurken. One of our favorites! Deze dresses zijn er in ontzettend veel varianten, verschillende kleuren en modellen. En wij hebben voor jou de vier tofste op een rijtje gezet. Krijg jij ook meteen al kriebels voor je perfecte bridal look? Kijk dan snel verder en let the dressparty begin!

two piece weddingdresses

Minimalistic & flowy two-piece trouwjurk

Sommige brides-to-be zijn nog wat huiverig over de two-piece trend, omdat ze bang zijn om de traditionele bridal look te missen. We don't think so! Je kan met verschillende onderdelen in je wedding outfit juist alsnog een klassieke look maken, maar dan net iets moderner... Right? Neem een flowy & elegante rok en een minimalistische top, en voila: een prachtige timeless resultaat.
Net zoals deze van Alexandra Grecco. We love it!


two piece weddingdressestwo piece weddingdresses

Bohemian chic two-piece trouwjurk
Houd je van bohemian style maar ook van de two-piece trend, en kun je maar niet kiezen welke van de twee je in je trouwjurk wilt verwerken? Dan is deze weddingdress van Bo & Luca the one for you! De details van de top en de verbinding tussen de flowy skirt en het bovenlijfje geeft een bohemian touch aan de trouwjurk. Daarbij heeft de jurk ook  geen typisch witte kleur, maar een ivory pastel tint. Dus zeker perfect voor een spring wedding!

two piece weddingdresses

Silky & feather two-piece trouwjurk 
Overweeg jij een two-piece dress? Wees dan niet bang om te mixen & matchen! Een silky top en een rok van feathers, hoe tof! Zoals deze trouwjurk van One Day Bridal: door stoffen met andere texturen te combineren, maak je er een verrassende maar ook een trendy bridal look van. We kunnen je garanderen dat alle ogen op jou gericht zijn op de grote dag!

two-piece weddingdressestwo-piece weddingdresses

Back it up: two-piece trouwjurk met open rug
Ooit een winkel ingelopen en instantly verliefd geworden op een kledingstuk? Ja wij ook! Een trouwjurk met open rug kan super mooi zijn als two-piece weddingdress, zoals je hier kunt zien met de prachtige jurk van Rime Arodaky. Een combinatie van een moderne rok en een lace open-back top, geeft niet alleen een glamourous touch aan de look... Het  zorgt er ook nog eens voor dat jij je super sexy voelt! That's what we all want, right?

Vind jij deze jurken ook zo tof en wil je meer trouwinspiratie? Check dan eens de Engaged Pinterest & Instagram pagina! 
Credits
Dresses // Alexandra Grecco + Bo & Luca + One Day Bridal + Rime Arodaky


P.S. Heb jij je dream dress hiertussen gevonden en wil je 'm heel graag passen? Check it out bij boutique Wild at Heart bridal!
instafeed

@engagedNL