let's get inspired!

13 dec. 2017
tips & tricks

3 x de mooiste winterse bridal make-up looks.

top list winter bridal makeup

Bij een winterse bruiloft hoort natuurlijk ook een winterse bridal make-up look. Een peachy lipstick of blauwe eye-liner is voor in de wintermaanden misschien niet zo'n goede match. Een mooi bordeaux kleurtje, aarde- en goudtinten komen juist weer extra mooi naar voren in de winter. En daarom hebben wij 3 mooie winterse bridal make-up looks voor je op een rijtje gezet. Zo heb je niet alleen voor je huwelijk genoeg make-up inspiratie, maar ook voor bijvoorbeeld een feestje of de feestdagen. Lees snel verder, let’s get inspired!

top list winter bridal makeup engagednltop list winter bridal makeup engagednl

Donkere lipstick

Sommige bruiden vinden duidelijke lipstick een beetje too much, terwijl andere brides het een echte musthave vinden voor hun bridal look. Wij laten je zien dat het juist in de winter heel erg mooi kan staan.

Dark lips zijn op beauty gebied een heuse trend. Van bordeaux tot diepbruine lipstick, het staat vrijwel iedereen mits je de rest van je make-up er natuurlijk goed op afstemt! Donkere lippen zijn vooral erg mooi met een neutrale smokey-eye, een klein beetje bronzer als contour en een prachtige highlighter met gouden glittertjes. Liever geen smokey-eyes? Probeer dan eens een wat dikke eyeliner wing te zetten, dit laat niet alleen je ogen sprankelen maar ook je hele bridal look!

top list winter bridal makeup engagednl

Paarse oogschaduw

Gekleurde oogschaduw is een bijzonder fenomeen bij visagisten. Deze worden meestal minder vaak gebruikt, dan de standaard neutrale kleurtjes. Maar gekleurde oogschaduw kan eigenlijk heel mooi staan en hoeft absoluut niet heftig aangebracht te worden!

Lichtpaarse (bijna lila) oogschaduw kan in een smokey-eye zorgen voor een prachtige frosty winter make-up look, die perfect bij een bruiloft past in de donkere maanden. Maak deze af met een donkerpaarse of bruine eye-liner (voor een wat zachtere oogopslag) en een mooie nude lipstick. Et voila, je hebt een prachtige bridal look! Deze look is vooral mooi voor bruiden met blauwe ogen, die laat je er extra mee stralen.

top list winter bridal makeup engagednl

Natural bridal make-up met highlighter

Every girl needs a little bit of sparkle… Toch? Om je als bride pas echt mooi te laten stralen, breng je een beetje highlighter aan. Dit glitterende poeder zorgt ervoor dat de beste delen van je gezicht extra mooi naar voren komen. Daarnaast geeft het een mooi effect op foto’s, omdat de highlighter in het licht de glitters extra mooi opvangt. So, let’s go sparkle baby!

 

Wil je meer inspiratie op doen op het gebied van bridal make-up? Check dan onze Engaged Pinterest pagina!Credits

Cover foto // Weddings with Zsazsa

Dark lips (links) // The wedding pin

Dark lips (rechts) // Polkadotbride

Paarse oogschaduw // Junebugweddings

Highlighter // Glamour
instafeed

@engagedNL