let's get inspired!

07 sep. 2016
gezichten in de trouwbranche

3 redenen waarom je wijn + antipasti van PROEFLOKAAL op jouw bruiloft wilt hebben!

Vanaf het moment dat Marcella had besloten dat ze een foodtuck wilde starten, wist ze één ding: de foodtruck moet op bruiloften komen. Maar ze had ze nog geen idee wat ze wilde serveren. Marcella: “Mijn oom is sommelier en hij liet mij altijd lekkere wijnen proeven. Door hem groeide mijn liefde voor kwaliteitswijnen”. Vanuit die gedachte begon Marcella haar onderzoek naar een wijntruck. Ze bezocht veel wijnhuizen in Italië, kocht een mooie oldtimer caravan en zet nu de puntjes op de i: Marcella opent de (caravan)deuren van haar PROEFLOKAAL voor trouwend Nederland én binnenkort al tijdens de volgende Engaged trouwbeurs.

3 redenen waarom je wijn + antipasti van PROEFLOKAAL op jouw bruiloft wilt hebben!

Marcella: “Wij nemen je mee in het avontuur van de wijnmaker, waardoor je de smaak van de wijn begrijpt. Onze wijnen zijn limited. De wijnen die wij selecteren, worden namelijk in kleine hoeveelheden geproduceerd. PROEFLOKAAL serveert alleen wijnen met karakter, zodat jij en jouw gasten extra genieten van dat mooie moment.” Marcella importeert enkel wijnen van kleine wijnhuizen. Op die manier kan ze rechtstreeks met de wijnmaker spreken en kent ze zijn wijnverhaal van dat jaar. Ze wil bruiloftsgasten wijn laten proeven onder het genot van huisgemaakte antipasti. Als mensen geïnteresseerd zijn, vertelt Marcella meer over de wijn. Bijvoorbeeld over de wijnstokken, of het aantal uren zon. Dat heeft allemaal invloed op de smaak van de wijn. Marcella gaat verder: “Om met iedereen te proosten op jullie liefde hebben we een speciaal champagne moment in Italiaanse sferen.” Saluti!

3 redenen waarom je wijn + antipasti van PROEFLOKAAL op jouw bruiloft wilt hebben!3 redenen waarom je wijn + antipasti van PROEFLOKAAL op jouw bruiloft wilt hebben!3 redenen waarom je wijn + antipasti van PROEFLOKAAL op jouw bruiloft wilt hebben!

Dus waarom PROEFLOKAAL op jouw bruiloft?

1. // Alle wijnen bij PROEFLOKAAL zijn exclusief. Op is dus ook echt op. En wat daar de toegevoegde waarde van is? “Omdat je op dat moment écht van de wijn moet genieten”.
2. // PROEFLOKAAL zorgt voor nóg mooiere trouwfoto’s! Marcella creëert echt een Pinterest sfeertje in en om haar foodtruck. Dus naast dat de wijnen en antipasti heel lekker zijn, ziet het totaalplaatje van je bruiloft er ook heel mooi uit!
3. // Marcella: “en ik ben natuurlijk heel gezellig!”


Marcella staat 8 + 9 oktober met PROEFLOKAAL op de volgende trouwbeurs van Engaged. Zin in een voorproefje van jouw bruiloft? Bestel dan nu je tickets hier.

Tekst: Liza de Jonge // Foto's: Danielle Vink-Reizevoort  
instafeed

@engagedNL