let's get inspired!

09 aug. 2018
alles over het huwelijk

10 persoonlijke manieren waarop jij je bridesmaids kunt vragen voor de grote dag!

bridesmaids

Je hebt je droomman en ring nu in the pocket, maar what would you do without your BFF’S op de grote dag? Precies, die moeten er absoluut bij zijn! Daarom is het leuk om ze op een persoonlijke & Pinteresty perfect (oh yeah!) manier te vragen of ze jouw bridesmaids willen zijn. En om dat voor elkaar te krijgen hebben wij verschillende toffe ideeën uitgezocht, waarmee jij kan laten zien hoeveel ze voor jou betekenen. Wedden, dat ze hierop allemaal een dikke ‘ja’ zeggen? 

The proposal
Yes, dit is the old fashioned way maar oh zo exciting! Koop een mooie jewellery box en leg hierin een ring, ketting, armband of oorbellen in, die voor elke bridesmaid hetzelfde is. Matchy-matchy! Tijdens je bruiloft kunnen deze ook gedragen worden bij de dresses en het is achteraf een blijvende herinnering aan the big day. Perfect bridelsquad, here we come!

Winelovers
Drink jij graag wijn met je vriendinnen op een late Friday night? Dan is dit een perfecte manier om ze als bruidsmeisjes te vragen. Koop jullie favoriete fles en plak hier een gepersonaliseerd label op met een foto van jullie en een lieve tekst. Wine not?

bridesmaids

Sweets are the key to succes

Wie houdt er nou niet van zoetige lekkernijen? Exactly, (almost) no one! Ga dus als een echte keukenprinses aan de slag en bak heerlijke sweets, met als kers op de taart dé vraag er bovenop! Niet zo goed in bakken? Geen paniek, je kan ze eventueel ook bestellen bij een banketbakker met een persoonlijke tekst.

Matchy bridal squad

‘Hallo, hoe tof zijn deze robes op Pinterest!’ Ja dat dachten wij dus ook. Om op de grote dag mooie foto’s te maken met elkaar is een matching robe super leuk voor de beauty uurtjes vooraf de ceremonie. Koop daarom een silky kamerjas in een lichte kleur en accessorize deze met sparkly details en een tekst op de rug!

Post card
Om je gift nog iets persoonlijker te maken, is het een idee om er nog een handgeschreven kaartje bij te doen. Hiermee kan jij je BFF nog eens extra verrassen met een lieve tekst, waarin jij duidelijk maakt hoeveel zij voor jou betekent en waarom je haar graag op jullie bruiloft erbij wilt hebben. Dit zorgt gegarandeerd voor een stralende lach bij haar.
Oh en P.S. ook leuk om als echte DIY-er de kaart zelf te maken en customizen!

bridesmaids

Persoonlijke giftbox
Je hebt met iedere vriendin een andere band met jou qua passies, herinneringen en activiteiten. Daarom is het vaak lastig om een passend cadeautje te vinden voor al je bridesmaids om hen te vragen. Daar is nu een perfecte oplossing voor, namelijk maak voor ieder een persoonlijke giftbox! Van een lekker maskertje, fluffy socks tot een sport accessoire; het kan allemaal. Zolang het maar bij diegene past!

Fortune cookies
Deze koekjes zijn altijd fun om open te maken; dus waarom doe je hierin niet je grote vraag? Niemand die het verwacht en een leuke manier om zo je vriendinnen te vragen! Kook hiervoor bijvoorbeeld een relaxed diner bij jou thuis met een lekker wijntje erbij and let’s pop the question!

bridesmaids

Hang it
Voor alle stunning bridesmaids dresses zijn natuurlijk hangers nodig. En wat is nu een toffer idee dan deze alvast te geven als verrassing aan je BFF’S? Zonder dan nog de echte vraag te stellen, weten zij al welke rol zij kunnen gaan spelen op jullie huwelijk!

Get the pieces together
Om van de vraag een kleine activiteit te maken, kan je bijvoorbeeld ze een puzzel laten maken die jij zelf hebt gemaakt. Have they figured it out? Dan komt de vraag in tevoorschijn!

Dagje uit
Een gift geven is leuk, maar om een activiteit samen te gaan doen is nog leuker! Neem je vriendinnen een dagje uit naar een spa, high tea, culinaire tour of een fijne overnachting in een hotel. Zo heb je gezellige quality time samen en kan je op een relaxed moment je vraag aan hen stellen.

Op zoek naar meer toffe trouwinspiratie? Check dan eens de Engaged Pinterest en Instagram pagina! Of... Kom een kijkje nemen op de Engaged trouwbeurs op 13 + 14 oktober 2018 in de cruise terminal in Rotterdam. Tickets are on sale now!Credits
Fotografie // Melissa Milis
instafeed

@engagedNL