let's get inspired!

29 May 2020
bijzondere trouwlocaties

Corona-proof trouwen in 2020?


Corona-proof trouwen in 2020? Ja het kan! En het is een onwaarschijnlijk mooie en gezellige beleving! Het evenementenbureau Smile deed de test!

Het is alom gekend, door de corona-crisis werden ceremonies en huwelijksfeesten al sinds midden maart geannuleerd. Tot vandaag zijn enkel burgerlijke huwelijken in kring van 30 personen slechts toegelaten. De daaropvolgende ceremonie, receptie en avondfeest zien koppels in rook opgaan. Ook de hele huwelijkssector kreunt onder de ongezien lege agenda.

Een corona-proof alternatief: het kan!

“Het is jammer dat zoveel mensen hun dromen moeten uitstellen in deze corona-periode....

read more

20 May 2020
bijzondere trouwlocaties

In vier stappen naar jullie destination wedding in Portugal!


Met de voetjes in het zand het ja-woord geven op een strand in de Algarve, rijen gedekte tafels in een wijngaard voor een overheerlijk diner of een uitgebreide proeverij van portwijnen met al jullie gasten in het authentieke Porto. Zomaar wat droombeelden van een destination wedding in Portugal. Is jullie wens ook om te trouwen in Portugal? Maar weten jullie niet waar te beginnen? Weddingplanner Anne van Vertrouwd met Anne en fotograaf  Célie van Oydin+Mei helpen jullie graag verder!Dit duo heeft de krachten gebundeld en is samen afgereisd naar Portugal voor de realisatie van een unieke elopement shoot. De locatie? Een onwerkelijk maanlandschap met kalkstenen...

read more

07 Feb 2020
alles over het huwelijk

Fiesta del Amor – Een kleurrijke Caribische loveshoot
We all love destination weddings; Maar hoe leuk is het als jullie je loveshoot in het buitenland kunt laten fotograferen? Lux Visual Storytellers en Eva Janssens reisden onlangs af naar het kleurrijke Cuba om een prachtig en dolverliefd koppel vast te leggen in de rotsachtige Viñalesvallei, op het parelwitte strand van Cayo Jutias tot in de authentieke straatjes van de hoofdstad Havanna. Kortom: een adembenemend Cubaans sprookje, waar de liefde van afspat. Oh how romantic! Inspiratie opdoen voor jullie eigen love of trouwshoot? Kijk dan snel verder voor de gehele fotoserie! 

read more

27 Jan 2020
styled shoot

badend in het licht


Als je in het huwelijksbootje stapt, doe je dat natuurlijk het liefst comme il faut: met alles erop en eraan dus. Een outfit die iedereen de adem beneemt en een onaards mooie locatie voor je foto’s: ja, dat kan.

 

   

We bewijzen graag wat we verkondigen. Dus trokken we voor een van onze bridal styled shoots naar de Noord-Franse Opaalkust. Die natuur en dat toverachtige licht daar: wow. Hier gaat zelfs de meest rationele m/v op de knieën (al is dat op het ogenblik van je shoot al lang gebeurd).

Fotografe Elvire vatte de vrijheid en de rust die je er voelt samen in beelden die tot de...

read more

04 Jul 2019
alles over het huwelijk

De zoektocht naar de perfecte trouwlocatie; hoe en waar begin je?


 Het zoeken naar en het vinden van dé jurk is al een hele zoektocht, maar het vinden van jullie droomlocatie die bij jullie allebei past is nog lastiger. Want willen jullie trouwen in een kerk, op het gemeentehuis, midden in het bos of misschien wel in het buitenland? Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van trouwen dat wij voor jou een fijne checklist én tips hebben opgesteld voor het vinden van de perfecte trouwlocatie. Want hoe en waar begin je? We’ll tell you all about it in dit artikel, lees snel verder! 

read more

instafeed

@engagedNL