let's get inspired!

29 Jul 2021
shopping

De juiste verlovingsring uitkiezen doe je zo!


Een huwelijksaanzoek is een prachtig moment waar je later met warme herinneringen aan zal terugdenken. Eén van de leukste, tastbare herinneringen eraan is de verlovingsring. Natuurlijk zijn er alternatieven op een verlovingsring voor als jouw partner niet zo van juwelen of tradities houdt. Maar veel vrouwen én mannen zien toch graag een ring aan hun vinger prijken. Op zoek naar de perfecte verlovingsring, maar ben je bang om de verkeerde uit te kiezen? No worries, met deze guide stap je vol zelfvertrouwen naar de juwelier.

Isis Sturtewagen // isissturtewagen.nl

read more

28 Jul 2021
bridal fashion styling

Je trouwpak kiezen: tips voor het perfecte trouwkostuum


Zelfs al ben je het gewend om een pak te dragen: jullie bruiloft is een unieke gelegenheid waarop ook jij als bruidegom er fantastisch wilt uitzien. Ga je voor een trouwkostuum met unieke detaillering? Kies je voor traditioneel zwart of blauw, of een stijlvolle trendkleur? Hoe lang voor de trouwdatum moet je eigenlijk je trouwpak kiezen?

Bij een trouwpak kiezen, komt heel wat kijken. Maar geen stress: wij verzamelden enkele tips voor een toffe en stressvrije ervaring.

read more

20 Jul 2021
beauty look bridal fashion

Tijdlijn: de beauty prep checklist voor jullie bruiloft


Op jullie bruiloft wil je er stralend uitzien, toch? Een picture-perfect look die jouw aanstaande omverblaast, er goed uitziet op foto én jou een boost aan zelfvertrouwen geeft. Een trouwjurk of maatpak kiezen is een goed begin, maar ook je beautyroutine is belangrijk om er tegen je trouwdag flawless uit te zien. Van haar en huid tot nagels en make-up: dit is de ultieme beauty prep checklist voor je bruiloft in een handige tijdlijn!

 

read more

15 Jul 2021
tips & tricks alles over het huwelijk

Een trouwfeest organiseren: met weddingplanner, ceremoniemeester of helemaal zelf?


De tijd is aangebroken om jullie trouwfeest te organiseren. Sommige koppels doen niets liever dan alles zelf in handen nemen, maar vergis je niet: de to-dolijst is lang. Of je nu een klein en intiem feest plant of het liever groots aanpakt, een bruiloft uitstippelen vergt organisatietalent. 

Geen nood, want je kunt je steeds laten ondersteunen door weddingplanners, ceremoniemeesters én natuurlijk je vrienden en familie. Vraag jij je af of het opportuun is om professionele hulp in te schakelen? En wat nu eigenlijk het verschil is tussen een weddingplanner en een ceremoniemeester? We bieden je alle antwoorden hieronder! 

 

read more

instafeed

@engagedNL