let's get inspired!

20 Aug 2021
interviews met vendors

Terugblikken én vooruitkijken: 4 leveranciers over corona in de huwelijkssector


Door corona vielen de meeste trouwfeesten in 2020 en 2021 in het water. Koppels moesten hun huwelijk uitstellen of vierden noodgedwongen een elopement of een coronaproof bruiloft in intieme kring. Niet alleen een domper voor de verloofden en hun familie, maar ook voor veel ondernemers in de huwelijkssector zijn het harde maanden geweest. Bij de pakken blijven zitten dan maar? Neen. Deze 4 leveranciers (tevens proud vendors op Engaged 2021) blikken terug op corona én kijken vol enthousiasme naar de toekomst.

Lux Visual Storytellers

read more

18 Aug 2021
tips & tricks

De save the date en trouwuitnodiging: wanneer verstuur je ze het best?


Ligt jullie trouwdatum officieel vast? Super! Dan wil je zo snel mogelijk jullie genodigden op de hoogte brengen. Maar wanneer verstuur je een trouwuitnodiging best? En is een voorafgaande save the date verplicht? Wat is eigenlijk het verschil?

Jullie trouwuitnodiging leek een eenvoudige taak op jullie trouwchecklist, maar nu zit je plots met veel vragen. Wij bundelden alles wat je moet weten in een handig overzicht zodat je de trouwuitnodiging zonder stress kunt afvinken van jullie to dolijst.

 

Frankie and...

read more

11 Aug 2021
tips & tricks inspiration friday alles over het huwelijk

Catering trends om in de gaten te houden voor jullie trouwfeest


Sinds de coronacrisis in de huwelijkssector kwamen er heel wat nieuwe trends en gewoontes op. Zo gingen we van massafeesten naar microweddings en die trend is here to stay. Maar ook voor de catering op je bruiloft zijn er trends opgekomen die passen binnen onze huidige samenleving. Van farm-to-table tot buiten koken en een simpele vol-au-vent: deze catering trends moet je in de gaten houden voor jullie trouwfeest in 2021, 2022 of 2023.

read more

11 Aug 2021
flower inspiration

Bloemen voor je bruiloft of trouwfeest? Zo hou je je budget onder controle.


Geen bruiloft zonder bloemen. Naast het onmisbare bruidsboeket en de klassieke corsages zorgen bloemdecoraties doorheen jullie volledige trouwdag voor sfeer. Op Pinterest kun je er alvast niet omheen en doen de beelden je dromen van trouwen tussen de bloemen.

Maar al die kleurrijke natuurpracht kost aardig wat omdat het intensief vakmanschap is. Zo een bloemenplafond creëer je niet op 1-2-3. Geen nood: met onze vijf tips hou je je bloemen- en decoratiebudget zeker onder controle!

The House of Artz

read more

04 Aug 2021
alles over het huwelijk

Net getrouwd? Zo blijven jullie ook na het feest nog even op jullie roze wolk.


Maanden hebben jullie naar jullie bruiloft toegeleefd. En dan is de grote dag eindelijk daar! Omdat een trouwdag meestal erg vol gepland is, vliegt deze ontzettend snel voorbij. Voor je het weet, breekt de volgende dag aan. Back to life dan maar? Toch liever niet. Om te vermijden dat jullie de volgende dag weer met beide voeten op de grond staan, verzamelden we enkele ideeën to keep the romance in the air.

read more

instafeed

@engagedNL