wie is engaged?

een kleine introductie

 Engaged is een trouwplatform - we hebben als doel om trouwleveranciers en bruidsparen met elkaar te verbinden. Wij denken dat het fantastisch is om te trouwen, maar dat het nóg leuker wordt als je er een mooi feest van maakt. We brengen je daarom sinds 2013 inspiratie door het organiseren van een vernieuwende trouwbeurs, en sinds 2015 door een online blog.
Meet the team!

read more >>

Vivian

Vivian, eigenaar van de one-of-a-kind trouwbeurs Engaged, is opgeleid als artdirector aan de Willem de Kooning Academie en werkte onder meer als editorial stylist voor verschillende magazines. Nu organiseert Vivian met haar dreamteam stijlvolle & inspirerende trouwbeurzen én heeft ze het boek ‘Het nieuwe trouwen’ uitgebracht!

“Creativiteit en inhoud komt in een huwelijk bij elkaar, maar is even belangrijk. Eigenlijk moet je vooral laten zien hoe het kan, en daarom geven we voortdurend inspiratie die verder gaat dan het 'gewone'. Een beetje avant-garde, misschien de minder logische keuzes. Een trouwjurk die officieel geen trouwjurk is, maar wel even je creativiteit op gang brengt. Eigenlijk vooral wat minder truttig en vanzelfsprekend.”

read more >>

Marlieke

De eventmanager die zorgt dat alles op de beurs er tiptop uitziet en tot in de kleinste details geregeld is: Marlieke. Ze woont in Utrecht met haar Australische hubby en heeft een prachtig dochtertje. En omdat zij altijd al een voorliefde voor evenementen heeft gehad, besloot ze er een opleiding voor te doen. And so the journey began… Nu is ze eventmanager bij Engaged! 

“Het allerleukste aan de trouwbranche is dat het (ja toch echt) om liefde draait, het vieren van de liefde en het verspreiden ervan. Ik ben er zeker voor in om daar een steentje aan bij te dragen met de beurs en om zoveel mogelijk koppels te inspireren. We werken op dit moment aan zoveel leuke dingen, dat Engaged in de toekomst zeker weten nog veel mooier wordt!”

read more >>

Kaylee Heemskerk

Kaylee, de accountmanager van Engaged, is hét aanspreekpunt voor bedrijven, leveranciers en standhouders en legt het eerste contact wanneer je een informatieaanvraag doet. Met Kaylee op kantoor is geen dag hetzelfde, saai behoort bij haar namelijk niet tot de mogelijkheden! Ze is altijd wel te porren voor iets spontaans.

“Ik vind het geweldig om in de trouwbranche te werken, omdat het allemaal draait om een van de mooiste dagen van je leven. Iedereen is vrolijk op zo’n dag en het gaat allemaal om een ding: de liefde vieren! Engaged kan met de beurs verloofde koppels inspireren en zo hun ideeën en wensen uit laten komen tot een perfect totaal plaatje. A beautiful day that will be!”

read more >>

Virginie Manjoero

Virginie, de eindredacteur van Engaged, is dol op een latte in de ochtend en chocola in de avond en werkt als freelancer bij Engaged. Ze houdt de laatste trends in de gaten, zet de lijnen uit wat betreft de content en checkt met liefde de teksten voor alle kanalen. 

“Vanaf het moment dat ik met Engaged in aanraking kwam, had ik een beetje spijt… Spijt dat ik al getrouwd ben, want seriously: hoe tof is het concept van Engaged! Back in the days was ik steeds linkjes naar mezelf aan het mailen van wat ik graag wilde voor onze big day. Hello pre-Pinterest/Instagram én Engaged tijdperk! Ik zou mijn trouwdag nu echt zo 3x over willen doen!”

 

read more >>

Ilse Pegels

Ilse, de marketing-assistent, is verslaafd aan alles wat zoet is (daar gaan de donuts op kantoor!). En houdt zich bezig met de content van Engaged; van blogposts, inspirerende & Pinteresty beelden tot aan de social media.

“Zelf ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de trouwbranche: van de swooning wedding dresses, de styling tot aan het ja-woord. Ik krijg er geen genoeg van! Voor mij is Engaged daarin een inspiratieplatform, waar verloofde koppels echt kunnen inzien dat een wedding niet per se standaard (en beetje oubollige...) elementen hoeft te bevatten en dat het juist een feestje is om aan de styling te beginnen. Daarbij is alle content op de laatste en tofste trends gebaseerd, dus er zit voor iedereen wel wat bij!”

instafeed

@engagedNL