get your ticket

early bird ticket

13 + 14 oktober 2018, cruise terminal

Koop je ticket voor de meest inspirerende trouwbeurs van Nederland en België!  Trouwbeurs Engaged is pinterest in het echt. Ook wel gezegd een trouwbeurs voor als je niet van trouwbeurzen houdt. Selecteer het aantal toegangstickets dat je nodig hebt en vul evt. je kortingscode in. Heb je een vraag? Stuur ons even een berichtje.

(Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de deur, deze kosten €20,-)

€14,50

 

Bestel hier je ticket

bridalsquad ticket

13 + 14 oktober 2018, cruise terminal

Neem al je vriendinnen, moeder, schoonmoeder of tante mee met de bridalsquad ticket naar trouwbeurs Engaged. Maak gebruik van deze speciale aanbieding 4 voor de prijs van 3. Kom met z'n allen naar de meest inspirerende trouwbeurs van Nederland en België!  De trouwbeurs voor als je niet van trouwbeurzen houdt

(Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de deur, deze kosten €20,-)

 € 54,-

 

Bestel hier je ticket

engaged collective

maandag 14 mei 2018, purmerend

Koop je ticket voor de leukste gestylede netwerklunch van Nederland + België!

Als trouwprofessionals organiseren, stylen en fotograferen we bruiloften, maar nooit zitten we ook daadwerkelijk aan de tafels die er zo mooi uitzien. Daar mag verandering in komen!

Deze editie zal plaats vinden in een rijksmonumentale villa, Villa Clementine. Een prachtig in 2016 gerestaureerd pand dat dient als exclusieve locatie voor bruiloften en evenementen. Uiteraard gaan we weer met zijn allen heerlijk eten, nieuwe mensen leren kennen en natuurlijk bij te kletsen met bekenden. We hebben beperkte plekken beschikbaar en je kunt vanaf nu een plekje reserveren. You don’t want to miss this!
 

tickets €35,- ex btw

adres: Plantsoengracht 8

Bestel hier je ticket

instafeed

@engagedNL