get your ticket

trouwbeurs // amsterdam

3 + 4 maart 2018, westergasfabriek

Koop je ticket voor de meest inspirerende trouwbeurs van Nederland en België!  Trouwbeurs Engaged is pinterest in het echt Ook wel gezegt een trouwbeurs voor als je niet van trouwbeurzen houd. Selecteer het aantal toegangstickets dat je nodig hebt en vul evt. je kortingscode in. Heb je een vraag? Stuur ons even een berichtje.

 regulier ticket - € 17,50 // bridalsquad ticket - € 54,- (4 voor de prijs van 3) 

Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de deur, deze kosten €20,-

   

 

Bestel hier je ticket

trouwbeurs // rotterdam

13 + 14 oktober 2018, cruise terminal

Koop je ticket voor de meest inspirerende trouwbeurs van Nederland en België! Trouwbeurs Engaged is pinterest in het echt. Ook wel gezegt een trouwbeurs voor als je niet van trouwbeurzen houd. Selecteer het aantal toegangstickets dat je nodig hebt en vul evt. je kortingscode in. Heb je een vraag? Stuur ons even een berichtje.

 early bird ticket - € 15,- 

Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de deur, deze kosten €20,-

 

  

Bestel hier je ticket

colleges by night

vrijdag 26 januari 2018, amsterdam

Engaged organiseert op 26 januari in het "Andaz Amsterdam Prinsengracht Hotel" dé informatieavond om je bruiloft zo perfect mogelijk voor te bereiden. Zijn jullie al op de hoogte van de nieuwe wetgeving? Of willen jullie weten welke mogelijkheden er allemaal zijn bij de ceremonie en welke handvaten er voor de voorbereidingfases handig zijn? Dan is "Colleges By Night" voor bruidsparen een echte must-know! (ook voor de mannen, want het is dit keer geen stylingkleurtjes en lintjes enz)

In dit avondvullende programma komen al deze onderwerpen aan bod en zullen 3 professionals uit de branche alles met jullie delen. Get your ticket now, want vol=vol!

 

Tickets zijn €22,50 p.p.

 

Bestel hier je ticket

engaged collective

vrijdag 26 januari 2018, amsterdam

Koop je ticket voor de leukste gestylede netwerklunch van Nederland + België!

Als trouwprofessionals organiseren, stylen en fotograferen we bruiloften, maar nooit zitten we ook daadwerkelijk aan de tafels die er zo mooi uitzien. Daar mag verandering in komen!

Deze editie zal plaats vinden op een prachtige locatie in het hartje van Amsterdam, namelijk het Andaz hotel! Uiteraard gaan we weer met zijn allen heerlijk eten, nieuwe mensen leren kennen en natuurlijk bij te kletsen met bekenden. We hebben beperkte plekken beschikbaar en je kunt vanaf nu een plekje reserveren. You don’t want to miss this!
 

tickets €35,- ex btw

adres: Keizersgracht

Bestel hier je ticket

instafeed

@engagedNL