alles over de trouwbeurs

het programma op 3 + 4 maart '18

 We hebben ontzettend veel leuke dingen te doen tijdens onze trouwbeurs! We houden van veel interactiviteit, en hebben daarom extra hard gewerkt om jullie dit jaar heel veel interactie te bieden. Want naast de workshops waar je een ticket voor kunt kopen in de shop, hebben we óók gratis lezingen die ongelofelijk interessant (en nuttig) zijn voor iedereen die gaat trouwen, én demonstraties van echte vakmensen. We can't wait!

 

// het programma komt dichterbij de data online! //

workshops

klik voor meer info en tijden
Creatieve workshop in moderne kalligrafie door Joyce van KIJKkalligrafie

moderne kalligrafie

door KIJKkalligrafie

engaged college // gratis!

Nieuw zijn de gratis (jaaa) colleges die je kunt bijwonen tijdens Engaged. We hebben heerlijke sprekers die jou doen inspireren tot op het bot. Zowel praktisch als inhoudelijk, maar altijd met de insteek om je een beter beeld te geven van wat er mogelijk is als je een huwelijk organiseert. Zorg dat je op tijd aanwezig bent om een plekje te bemachtigen! 

De ceremonie

Jessi van Ouiyessi is één van de meest gepassioneerde mensen die we kennen, en daar deelt ze heel graag over in een college over het, naar ons idee, belangrijkste onderdeel van een trouwdag: de ceremonie. Als ceremoniespreker weet ze precies wat een ceremonie nóg mooier én persoonlijker maakt. Niet te missen voor wie wil investeren in het mooiste moment van jullie trouwdag!

-----

zaterdag - 14.00 - 14.30

zondag - 12.00 - 12.30

Op een relaxte manier fit

De meeste bruiden maken zich op enig moment wel een keer druk over de vraag of ze nog wel in hun jurk passen en dus moeten afvallen voor hun bruiloft. Personal trainer Marijn Snijder neemt je mee in de wereld van sporten en gezond eten om er alles aan te doen om fit op je bruiloft te staan (maar het moet wel leuk blijven, hè). Zowel voor de bruid als de bruidegom interessant, want Marijn geeft voor beiden adviezen.  

-----

zaterdag - 13.00 - 13.30


De wereld van diamanten

De wereld van diamanten en juwelen spreekt tot de verbeelding voor velen. Tijdens dit college neemt oprichter Bernd Damme van House of Eleonore je mee op reis door de tijd en openbaart hij de mysteries die hier achter schuilen. Zo vertelt hij hoe je een edelsteen slijpt en je een echte diamant kan herkennen. En misschien nog veel belangrijker: hoe jij je droom juweel kan laten ontwerpen en vervaardigen door de beste goudsmeden.

-----

zaterdag - 12.00 - 12.30

zondag - 15.00 - 15.30

Nieuwe regelgeving trouwen

Als je trouwt, verandert er financieel heel wat. Tijdens dit minicollege 'Trouwen & Geld' hoor je wat de regels zijn en krijg je tips voor jullie geldzaken. Ook hoor je hoe de spelregels veranderen per 1 januari 2018 omdat er een nieuwe wet is, niet te missen dus! Het college wordt gegeven door Lucienne van der Geld, directeur van Netwerk Notarissen.

-----

zaterdag - 15.00 - 15.30

zondag - 14.00 - 14.30

het demonstratiehuis // gratis!

Engaged gelooft heilig in kwaliteit en vakmanschap. We supporten daarom mensen die jaren geïnvesteerd hebben in hun ambacht. Een product is niet simpel een 'ding', het staat voor vele uren zweten om de techniek onder de knie te krijgen, het staat voor werken tot in de avonduurtjes, en vechten voor je eigen business. In het demonstratiehuis geven we je de mogelijkheid om te zien wat een vendor letterlijk doet, namelijk een ambacht dat z'n geld waard is. 

// coming soon //

instafeed

@engagedNL