let's get inspired!

08 dec. 2015
bridal fashion

Yes or no? Een sluier dragen op je bruiloft

De sluier wordt weer vaker gedragen en we zien het steeds meer terugkomen in nieuwe trends! Ga jij een sluier dragen op je bruiloft? We hebben hieronder ter inspiratie wat mooie plaatjes voor je verzameld, met en zonder sluier!

Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om je sluier weer af te doen zonder dat je haren in de war raken door het kammetje aan de sluier die je zo in je haren schuift. Super handig voor als je bijvoorbeeld wilt dansen. Dat maakt het kiezen van het wel of niet dragen van een sluier op je bruiloft een stuk makkelijker. Het excuus dat een sluier irritant is, kan je in de prullenbak gooien. Je hoeft je alleen af te vragen of je het mooi vindt of niet!

Een sluier op je bruiloft - Caroline Tran Photographer - The lane // Engaged.nl

Een sluier op je bruiloft - Tec Petaja Photography - Courtney On The Brink // Engaged.nl

Verschillende sluiers
Als je een sluier gaat dragen, kan je kiezen uit verschillende designs. Kort of lang. Versierd met patronen en kant of egaal. Maar je kunt ook nog kiezen tussen een sluier die je bevestigt op je hoofd/in je haren, eentje die voor je gezicht hangt of één die je bevestigt op je onderrug. Let er wel op dat de sluier nog wel mooi past bij je jurk!

Een sluier op je bruiloft - Love My Dress Blog - Abby Ross Photography // Engaged.nl

Als je ervoor kiest om geen sluier te dragen op je bruiloft, kan je je haren los laten hangen of je haren opsteken. Daarnaast kan je er natuurlijk voor kiezen om toffe accessoires te dragen, zoals een headpiece van bloemen of een gouden of zilveren headpiece!

Wel of geen sluier op je bruiloft - Caroline Tran Photographer - The Lane // Engaged.nl

Neem een kijkje op de Pinterest van Engaged voor nog veel meer inspiratie voor je bruiloft!
Bekijk ook deze gave trend met sluiers, gespot op de runway!

[foto 1: Jose Villa Photography // 2: Pat Furey Photography // 3: Tec Petaja Photography // 4: Courtney On The Brink // 5: Love My Dress Blog // 6: Abby Ross Photography // 7: Caroline Tran Photographer // 8: The Lane]
instafeed

@engagedNL