let's get inspired!

19 apr. 2016
beauty look

Voor de romantische bruid: naturel stralen met highlights

Op je bruiloft wil je er zo mooi mogelijk uitzien. Voor je dagelijkse uitstraling ga je misschien neutraal de deur uit, maar op je bruiloft wil je toch een bijzondere make-up look die een visagist(e) secuur bij je aanbrengt. Joselien van Très Jolie Visagie geeft je inspiratie en tips voor jouw droomdag! Deze keer vertelt ze je meer over werken met highlights in je gezicht.

Voor de romantische bruid: naturel stralen met highlights // KT Merry Photography - Engaged.nl


Strobing techniek voor de romantische bruid

Voor een bruid die wil stralen, kan een juist aangebrachte make-up je look helemaal afmaken! Een natuurlijke glow over de huid kan gecreëerd worden met make-up. In 2015 was het al een trend, maar ook in 2016 blijft de ‘strobing’ techniek een hit. Strobing is een techniek waarbij op het jukbeen, het voorhoofd, onder de wenkbrauwen, in de binnenste ooghoek, op de neusbrug, het cupidoboogje boven de bovenlip en op de kin een mooie subtiele glans wordt aangebracht. Dit zijn de plaatsen in het gezicht waar van nature licht op valt.

Strobing geeft een zachtere look dat bereikt wordt met de highlight en shape techniek, waarbij ook donkere schaduwen worden aangebracht om het gezicht als het ware te ‘vormen’. Voor de romantische bruid die graag naturel wil stralen, is de strobing techniek geweldig! Het komt ook prachtig over op je trouwfoto’s.

Voor de romantische bruid: naturel stralen met highlights // KT Merry Photography - Engaged.nl


Strobing is dus een highlight techniek. Er zijn vloeibare hightlighters, maar ook in de vorm van poeder. Je visagist kan inschatten in welke vorm dit het mooiste over zal komen op jouw huid. De vloeibare variant breng je aan vóórdat je poeder aanbrengt. De beste basis voor de poeder variant is een goed gereinigde huid, een mooie foundation en subtiel aangebrachte poeder om de foundation te fixeren. Daaroverheen kan mooi gehighlight worden. Vloeibaar op vloeibaar en poeder op poeder dus.

Grote kans dat je deze techniek ook nog lang na je bruiloft zal toepassen in je dagelijkse make-up ritueel. Shine bright bride!

Voor de romantische bruid: naturel stralen met highlights // KT Merry Photography - Engaged.nl


[foto's: KT Merry Photography // Make-up Artist: TEAM Hair & Make-up]
instafeed

@engagedNL