let's get inspired!

06 jan. 2016
beauty look

Voor de romantische bruid: leg de aandacht op je wangen

Op je bruiloft wil je er zo mooi mogelijk uitzien. Voor je dagelijkse uitstraling ga je misschien neutraal de deur uit, maar op je bruiloft wil je toch een bijzondere make-up look die een visagist(e) secuur bij je aanbrengt. Joselien van Tres Jolie Visagie geeft je inspiratie en tips voor jouw droomdag! Deze keer de make-up look: ‘Blushing Bride’.

Make-up Looks Tresjolie Blushing Bride - KT Merry Photography // Engaged.nl
Make-up Looks Tresjolie Blushing Bride Palette // Engaged.nl

Deze make-up look is super geschikt voor de romantische bruid, wie zich in het dagelijks leven ook (basic) opmaakt.

Eisen
Deze mooi gebalanceerde, frisse make-up is helemaal te gek met een subtiel vals wimper effect. Je kunt hierbij denken aan losse wimperplukjes, dit zijn losse bundeltjes van drie haartjes per stuk, die heel dicht tegen de eigen wimperrand worden aangebracht met een speciale lijm. Wil je langer dan één dag plezier hebben van je mooie volle wimpers? Overweeg dan om voorafgaand aan je grote dag wimper extensions te laten zetten in een salon. Je kunt zelf de lengte en de dikte van de wimpers uitkiezen, dus je maakt je look zo subtiel of intens als je zelf wil! Zo heb je nog zeker drie weken een schitterende oogopslag.

 

Make-up Looks Tresjolie Blushing Bride - KT Merry Photography // Engaged.nl


Typerend voor een mooie bruidsmake-up is een frisse, geëgaliseerde huid. Wat je zelf kan doen als voorbereiding, is je huid ’s ochtends en ’s avonds goed te reinigen en regelmatig te scrubben in de periode richting je bruiloft. Ook voldoende slapen en water drinken verbetert de conditie van je huid.

Een frisse blush op de konen van de wangen geven je huid een extra gezonde uitstraling. Net als je huid, kun je ook je lippen scrubben! Dit kan bijvoorbeeld door af en toe zachtjes met een droge tandenborstel over je lippen te gaan. Dit zorgt dat eventuele losse velletjes verdwijnen en je glad-de, zachte lippen krijgt. Kies een kleur op je lippen die past bij de kleur van je jurk en je boeket.

Make-up Looks Tresjolie Blushing Bride - KT Merry Photography // Engaged.nl


[foto's: KT Merry Photography // Make-up Artist: Mimi & Taylor]
instafeed

@engagedNL